Volkoren Libanees plat brood met pindakaas en banaan

Ingrediënten (2 personen)

– 1 ½ eetlepel pindakaas
– 1 volkoren Libanees plat brood
– 1 eetlepel honing
– 2 eetlepels muesli
– 1 banaan (M)

Bereiding

1) Smeer de pindakaas over het plat brood.
2) Besprenkel de honing bovenop de pindakaas.
3) Bestrooi het brood met muesli
4) Plaats een banaan in het midden van elk brood.
5) Vouw de tegenovergestelde zijden naar binnen en rol het brood op.
6) Snijd in tweeën en dien op.

Calorie en nutriënten inname

Calorieën 593 kcal
Koolhydraten 85 gram
Eiwitten 16 gram
Vetten 24 gram

Per persoon

297 kcal
43 gram koolhydraten
8 gram eiwitten
12 gram vetten

Number of posts: 
572
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram