Tarwe Vrije Pannenkoeken

Tarwe Vrije Pannenkoeken

Ingrediënten (4 personen)

– 250 gram amandelmeel
– 1 eetlepel lijnzaad
– 1 gram zeezout
– ½ theelepel bakpoeder
– 3 eieren (M)
– 100 gram amandelmelk (ongezoet)
– 3 theelepels kokosolie

Bereiding

1) Doe in een kom de amandelmeel, lijnzaad, zout en bakpoeder.
2) Klop in een andere kom de eieren kapot en voeg de melk en gesmolten kokosolie toe en klop dit goed door elkaar. 3) Klop de meel mix geleidelijk samen met de ei mix en voeg meer melk toe waar nodig.
4) Zet een pan op het vuur en doe de kokosolie erin.
5) Giet de mix in de pan tot de gewenste pannenkoek grootte is bereikt. Bak tot de randen droog beginnen te lijken en er luchtbellen uit de mix komen.
6) Draai de pannenkoek om met een spatel en bak het nog enkele minuten op de andere kant.
7) Doe elke keer nieuwe olie in de pan voordat je de volgende pannenkoek gaat bakken.

Voedingswaarden

1984 calorieën
16 gram koolhydraten
79 gram eiwitten
177 gram vet

Per persoon

496 kcal
4 gram koolhydraten
20 gram eiwitten
44 gram vetten

Number of posts: 
572
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram