Recept Vanille pannenkoeken met goji bessen

Vanille pannenkoeken met gojibessen

Ingrediënten (2 personen)

– 100 gram havermout
– 50-75 gram zilvervliesrijst (gekookt)
– 2 handjes gojibessen
– 85 gram whey eiwit vanille
– 2 eieren (M)
– Eiwit van 2 eieren (M)
– 1 handje rozijnen- 2 theelepels kokosvet

Bereiding

1) Wel de gojibessen in heet water voor +/- 3 minuten.
2) Doe in een kom de havermout, zilvervliesrijst, vanille whey en eieren en doe de gojibessen met het water waarin je ze hebt geweld erbij.
3) Mix dit geheel met een staafmixer en doe er eventueel nog wat water bij.
4) Bak met dit beslag 4 a 5 pannenkoeken in kokosvet waarbij je wat rozijnen op de pannenkoek doet in de pan op het moment dat de pannenkoek bijna klaar is. Zodra je wat beslag in de pan hebt gedaan, zet je het vuur op hoog. Laat dit even zo staan en zet het vuur vervolgens op laag en laat dit een tijdje staan. Draai vervolgens de pannenkoek om en na een halve minuut is die klaar.

Voedingswaarden:

Aantal personen: 2
Calorieën 1295 kcal
Koolhydraten 128 gram
Eiwitten 123 gram
Vetten 32 gram

Per persoon:

647,5 kcal
Koolhydraten 64 gram
Eiwitten 61,5 gram
Vetten 16 gram

Number of posts: 
567
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram