Zo kom je erachter of een ei vers is!

Zo kom je erachter of een ei vers is!

Je kent de afleveringen van ons vast nog wel hoe je op een snelle manier een ei moet pellen. We hebben zelfs twee manieren! Jullie weten inmiddels dat eieren een goede bron van eiwitten zijn. Bij een ei is het alleen niet van de buitenkant te zien of het ei nog goed is: ja of nee.

Gelukkig hebben wij voor jou een makkelijke test om te achterhalen of een ei nog goed is.

Video: Zo kom je erachter of een ei vers is!

Dus samenvattend

Hier heb je alleen een groot glas water voor nodig. Je laat het ei er voorzichtig in vallen. Als het ei zinkt en op de bodem blijft, is het ei nog goed om te eten. De andere uitslag is als het ei zinkt maar weer naar boven komt drijven. Dan is het ei niet meer goed. Je hebt natuurlijk geen zin in een ei dat niet meer goed is. Haal met deze test je voordeel eruit!

Elke maandag en donderdag een nieuwe video, ben jij al gratis geabonneerd

Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram