Workout voor je vakantie
Workout voor je vakantie

Het is zomer en je gaat heerlijk op vakantie. Je hebt voor je vakantie hard getraind en je bent goed in shape. Velen gaan vervolgens op vakantie en denken dat ze zonder materialen niet goed genoeg kunnen trainen, dus doen ze het maar helemaal niet meer. Dit is natuurlijk zonde! Ook zonder materialen kan jij prima in shape blijven.

Wij zullen in deze video een superset voor je bovenlichaam en voor je onderlichaam behandelen. Deze sets kun jij makkelijk uitvoeren op het strand of in je hotel kamer.

Video: workout voor je vakantie

Bovenlichaam:
 A1:
Push up release. Tempo: 3-1-3-0
A2: Triceps dip. Tempo 3-1-3-0

Onderlichaam:
 B1:
Air squat. Tempo: 3-1-3-0
B2: Bulgarian split squat re/li. Tempo: 3-1-3-0

Het tempo is dus belangrijk bij de oefeningen. Snap je niet hoe het tempo werkt? Klik dan hier voor extra uitleg.

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training. Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen