Training voor de kipfilets

Workout voor de kipfiletjes

Hoe kom ik van mijn kipfiletjes af?

Dit is één van de meest gestelde vraag door vrouwen. Het belangrijkste is om je vetpercentage te verlagen, dit doe je door minder te eten dan je verbruikt. MAAR… Je kunt ook prima je armspieren trainen, waardoor het allemaal iets strakker wordt.

In de onderstaande video gaan wij voornamelijk triceps oefeningen doen, dit is de spier aan de achterkant van de arm. De triceps zijn namelijk goed voor 70% van de armpsieren.

Video: Workout voor de kipfiletjes

Samenvattend:

A1: Small push up / small push up op de knieën
A2: Dippen

B1: Triceps kickback
B2: Sitting one arm triceps extension

Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram