De voordelen van visolie

Visolie

Visolie en de voordelen ervan!

Zero23 Visolie

Visolie en vele andere supplementen die allemaal in verschillende potjes en eenheden te verkrijgen zijn. Zorgen dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Wat werkt nou wel en waarom dan eigenlijk?  Wij hebben een top 5 gemaakt van de supplementen die jou wel helpen om je doelstelling te behalen, vislolie is een van deze “Top 5 supplementen die wel werken van TLV.”

Waarom visolie?

Visolie is een erg goed supplement om te slikken, omdat wij voornamelijk de omega 3 vetzuren missen in het lichaam. Als je niet een á twee keer per week (vette) vis eet, is het aan te raden om extra visolie tot je te nemen zodat je genoeg gezonde vetten binnenkrijgt.

Wat doet visolie?

Visolie heeft bepaalde essentiële vetzuren die je lichaam niet zelf kan maken. Je moet deze via je voeding of via supplementen binnen krijgen. In visolie zitten de vetzuren EPA en DHA, deze verkleinen het risico op sterfte aan hart- en vaatziekte.

Wil jij meer weten over de top 5 supplementen? Lees dan “Top 5 supplementen die wel werken van TLV.”

Number of posts: 
568
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram