Top 5 supplementen die wel werken
14 april 2016 

Top 5 supplementen die wel werken

Top 5 supplementen

De Top 5 supplementen die wél werken! Wij hebben een top 5 gemaakt van supplementen die jou  zullen helpen om je persoonlijke doelstellingen te behalen. Er zijn talloze supplementen die in verschillende potjes en eenheden worden aangeboden. Daarom hebben wij de top 5 werkende supplementen voor jou op een rij gezet. Hieronder hebben wij de top 5 supplementen overzichtelijk neergezet voor jou.

Je kan ook op de dik gedrukte woorden klikken om naar het artikel te gaan, over dat desbetreffende supplement. 

Creatine monohydraat

  • Een veilig en goedkoop supplement dat de sportprestaties verbetert. Het is zeer effectief bij kortdurende en intensieve trainingen zoals krachttraining. Aanbeveling ongeveer 2-5 gram per dag.

Vitamine D3

  • Vitamine D3 krijg je niet tot nauwelijks binnen via voeding en daarom is het aan te bevelen om het in bepaalde jaargetijden (winter en lente) of voor ander type huidskleur (bruin) extra vitamine D3 binnen te krijgen.

Cafeïne (pilvorm)

  • Heeft positieve effecten op het duurvermogen en het concentratievermogen. Let wel op overgevoeligheid van dit supplement. Een cafeïne pil heeft wel een snellere opname dan koffie.

Visolie

  • Voornamelijk de omega 3 vetzuren missen we in het lichaam. Als je niet één á twee keer per week (vette) vis eet. Is het aan te raden om visolie te nemen, zodat je genoeg (gezonde) vetten binnen krijgt.

Whey Eiwitten

  • Heeft een hoogwaardig en kwalitatief aminozuur profiel, dat uitstekend voor (niet) sporters is. Hierdoor kan je makkelijker in je eiwit behoefte voorzien voor de dag.

Hieronder wordt middels een filmpje nogmaals helder en duidelijke uitgelegd welke top 5 supplementen wel werken. Dit betekend niet per se dat deze middelen je meteen het lichaam van een god zullen geven, maar het zal je zeker de juiste richting in sturen. Supplementen moeten altijd als aanvulling worden gebruikt op je training en voeding. Nooit om een maaltijd te vervangen of om misbruikt te worden, houd je altijd aan de maximale hoeveelheid.

De 5 beste supplementen die wél werken!

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training.Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen