Top 5 supplementen die wel werken
Bram Crans
1 min
0

Top 5 supplementen die wel werken

1 min
0

De Top 5 supplementen die wél werken! Wij hebben een top 5 gemaakt van supplementen die jou  zullen helpen om je persoonlijke doelstellingen te behalen. Er zijn talloze supplementen die in verschillende potjes en eenheden worden aangeboden. Daarom hebben wij de top 5 werkende supplementen voor jou op een rij gezet. Hieronder hebben wij de top 5 supplementen overzichtelijk neergezet voor jou.

Je kan ook op de dik gedrukte woorden klikken om naar het artikel te gaan, over dat desbetreffende supplement. 

Creatine monohydraat

  • Een veilig en goedkoop supplement dat de sportprestaties verbetert. Het is zeer effectief bij kortdurende en intensieve trainingen zoals krachttraining. Aanbeveling ongeveer 2-5 gram per dag.

Vitamine D3

  • Vitamine D3 krijg je niet tot nauwelijks binnen via voeding en daarom is het aan te bevelen om het in bepaalde jaargetijden (winter en lente) of voor ander type huidskleur (bruin) extra vitamine D3 binnen te krijgen.

Cafeïne (pilvorm)

  • Heeft positieve effecten op het duurvermogen en het concentratievermogen. Let wel op overgevoeligheid van dit supplement. Een cafeïne pil heeft wel een snellere opname dan koffie.

Visolie

  • Voornamelijk de omega 3 vetzuren missen we in het lichaam. Als je niet één á twee keer per week (vette) vis eet. Is het aan te raden om visolie te nemen, zodat je genoeg (gezonde) vetten binnen krijgt.

Whey Eiwitten

  • Heeft een hoogwaardig en kwalitatief aminozuur profiel, dat uitstekend voor (niet) sporters is. Hierdoor kan je makkelijker in je eiwit behoefte voorzien voor de dag.

Hieronder wordt middels een filmpje nogmaals helder en duidelijke uitgelegd welke top 5 supplementen wel werken. Dit betekend niet per se dat deze middelen je meteen het lichaam van een god zullen geven, maar het zal je zeker de juiste richting in sturen. Supplementen moeten altijd als aanvulling worden gebruikt op je training en voeding. Nooit om een maaltijd te vervangen of om misbruikt te worden, houd je altijd aan de maximale hoeveelheid.

De 5 beste supplementen die wél werken!

Reacties
Categorieën