Top 5 supplementen die wel werken

De Top 5 supplementen die wél werken! Wij hebben een top 5 gemaakt van supplementen die jou  zullen helpen om je persoonlijke doelstellingen te behalen. Er zijn talloze supplementen die in verschillende potjes en eenheden worden aangeboden. Daarom hebben wij de top 5 werkende supplementen voor jou op een rij gezet. Hieronder hebben wij de top 5 supplementen overzichtelijk neergezet voor jou.

Je kan ook op de dik gedrukte woorden klikken om naar het artikel te gaan, over dat desbetreffende supplement. 

Creatine monohydraat

  • Een veilig en goedkoop supplement dat de sportprestaties verbetert. Het is zeer effectief bij kortdurende en intensieve trainingen zoals krachttraining. Aanbeveling ongeveer 2-5 gram per dag.

Vitamine D3

  • Vitamine D3 krijg je niet tot nauwelijks binnen via voeding en daarom is het aan te bevelen om het in bepaalde jaargetijden (winter en lente) of voor ander type huidskleur (bruin) extra vitamine D3 binnen te krijgen.

Cafeïne (pilvorm)

  • Heeft positieve effecten op het duurvermogen en het concentratievermogen. Let wel op overgevoeligheid van dit supplement. Een cafeïne pil heeft wel een snellere opname dan koffie.

Visolie

  • Voornamelijk de omega 3 vetzuren missen we in het lichaam. Als je niet één á twee keer per week (vette) vis eet. Is het aan te raden om visolie te nemen, zodat je genoeg (gezonde) vetten binnen krijgt.

Whey Eiwitten

  • Heeft een hoogwaardig en kwalitatief aminozuur profiel, dat uitstekend voor (niet) sporters is. Hierdoor kan je makkelijker in je eiwit behoefte voorzien voor de dag.

Hieronder wordt middels een filmpje nogmaals helder en duidelijke uitgelegd welke top 5 supplementen wel werken. Dit betekend niet per se dat deze middelen je meteen het lichaam van een god zullen geven, maar het zal je zeker de juiste richting in sturen. Supplementen moeten altijd als aanvulling worden gebruikt op je training en voeding. Nooit om een maaltijd te vervangen of om misbruikt te worden, houd je altijd aan de maximale hoeveelheid.

De 5 beste supplementen die wél werken!

Number of posts: 
572
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram