Ik voel mij steeds fitter!
Ik voel mij steeds fitter!

Na een aantal tegenslagen, een verhuizing, een nekblessure en een uitblijvend resultaat, had ik geen idee waar ik moest beginnen met trainen en het veranderen/verbeteren van mijn voeding. Toen kwam ik via Facebook in aanraking met Training, Lifestyle en Voeding. Op dit moment heb ik acht weken de TLV online begeleiding gevolgd. Ik zit beter in mijn vel en ben erg blij met de verlaging van mijn vetpercentage.

Resultaat ManuelaResultaat-manuela

Alles gaat met pieken en dalen. De maand december, die voor velen erg zwaar is, heeft Manuela goed doorstaan. Wij willen van dit moment gebruik maken om Manuela even in het zonnetje te zetten.

Wij zijn trots op je! Ga zo door en je bent een voorbeeld voor velen. 2014 gaat een mooi jaar worden voor jou.

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios.Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen.Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO.Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.
Reactie plaatsen