Ik voel mij steeds fitter!

Na een aantal tegenslagen, een verhuizing, een nekblessure en een uitblijvend resultaat, had ik geen idee waar ik moest beginnen met trainen en het veranderen/verbeteren van mijn voeding. Toen kwam ik via Facebook in aanraking met Training, Lifestyle en Voeding. Op dit moment heb ik acht weken de TLV online begeleiding gevolgd. Ik zit beter in mijn vel en ben erg blij met de verlaging van mijn vetpercentage.

Resultaat ManuelaResultaat-manuela

Alles gaat met pieken en dalen. De maand december, die voor velen erg zwaar is, heeft Manuela goed doorstaan. Wij willen van dit moment gebruik maken om Manuela even in het zonnetje te zetten.

Wij zijn trots op je! Ga zo door en je bent een voorbeeld voor velen. 2014 gaat een mooi jaar worden voor jou.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen