Gehele warming-up vorm
Gehele warming-up vorm

In de voorgaande TLV TV video’s hebben wij al een paar movement preperations oefeningen met jullie behandeld. Voor de mensen die zijn vergeten wat dit ook alweer zijn: Oefeningen om het lichaam warm/klaar te maken voor de training. Je wilt de training tenslotte gelijk volle bak beginnen.

In deze video doen wij drie movement preps achter elkaar.

  1. Knee lift met arm na kijken
  2. Handwalk backwarts met calf stretch
  3. Sumo stand met arm na kijken

Video: gehele warming-up vorm: 3 movement preperations

Elke oefening doe je 5 herhalingen en dit herhaal je twee keer.

Dit zijn de drie oefeningen die je voor een training kunt doen, om het maximale uit je workout te kunnen halen.

Hoe begin jij altijd een training?

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training.Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen