Ella Nugteren Warming Up

Gehele warming-up vorm

In de voorgaande TLV TV video’s hebben wij al een paar movement preperations oefeningen met jullie behandeld. Voor de mensen die zijn vergeten wat dit ook alweer zijn: Oefeningen om het lichaam warm/klaar te maken voor de training. Je wilt de training tenslotte gelijk volle bak beginnen.

In deze video doen wij drie movement preps achter elkaar.

  1. Knee lift met arm na kijken
  2. Handwalk backwarts met calf stretch
  3. Sumo stand met arm na kijken

Video: gehele warming-up vorm: 3 movement preperations

Elke oefening doe je 5 herhalingen en dit herhaal je twee keer.

Dit zijn de drie oefeningen die je voor een training kunt doen, om het maximale uit je workout te kunnen halen.

Hoe begin jij altijd een training?

Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram