De makkelijk en moeilijke variant van de Hand Walk Forward
De makkelijk en moeilijke variant van de Hand Walk Forward
04 juni 2014 

De makkelijk en moeilijke variant van de Hand Walk Forward

In deze video wordt een movement preparation behandeld, namelijk de: ‘Handwalk Forward’. Deze oefening kan jij zeker in je warming-up integreren.

Video: Hand Walk Forward

Elke maandag en donderdag plaatsen wij wekelijks nieuwe video’s op onze Youtube Channel.

Abonneer je nu gratis en mis niets!

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training. Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen