Training met de swissball

Core workout met de Swiss ball

Je core trainen kan op verschillende manieren, waaronder ook met de Swiss ball. In dit artikel laten wij een workout voor de core op een Swiss ball zien.

Video: 6 buikspieroefeningen op de Swiss ball

Samenvattend

  1. Swissball Rollout
  2. Swissball Around the world
  3. Swissball plank
  4. Swissball knee in , knee out
  5. Pike push up
  6. Lying leg raise

Afhankelijk van je doelstelling en niveau bepaal je het aantal herhalingen.

Elke week de nieuwste workouts ontvangen? Klik dan hier.

Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram