Core workout met de Swiss ball
Core workout met de Swiss ball
30 juli 2015 

Core workout met de Swiss ball

Je core trainen kan op verschillende manieren, waaronder ook met de Swiss ball. In dit artikel laten wij een workout voor de core op een Swiss ball zien.

Video: 6 buikspieroefeningen op de Swiss ball

Samenvattend

  1. Swissball Rollout
  2. Swissball Around the world
  3. Swissball plank
  4. Swissball knee in , knee out
  5. Pike push up
  6. Lying leg raise

Afhankelijk van je doelstelling en niveau bepaal je het aantal herhalingen.

Elke week de nieuwste workouts ontvangen? Klik dan hier.

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training. Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen