Cafeïne waarom en wat doet het precies met je lichaam?

Cafeïne (pil-vorm)

Cafeïne In PilvormCafeïne waarom en wat doet het precies met je lichaam?

 

Cafeïne (Pil-vorm) en vele andere supplementen die allemaal in verschillende potjes en eenheden te verkrijgen zijn. Zorgen dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Wat werkt nou wel en waarom dan eigenlijk?  Training, Lifestyle en Voeding heeft een top 5 gemaakt van de supplementen die jou wel helpen om je doelstelling te behalen, cafeïne is een van deze “Top 5 supplementen die wel werken van TLV.”

Waarom cafeïne?

Cafeïne heeft positieve effecten op het duurvermogen en het concentratievermogen. Let er bij dit supplement wel op dat er een overgevoeligheid kan optreden. Als je dit supplement tot je zou nemen in pil-vorm dan word de cafeïne sneller opgenomen in je lichaam dan bijvoorbeeld de cafeïne opnamen vanuit koffie.

Wat doet cafeïne?

Cafeïne is een stimulerende stof die effect heeft op het concentratievermogen en op (sport)prestaties. Het geeft een gevoel van meer energie en gaat het gevoel van vermoeidheid tegen. Cafeïne verbeterd een klein beetje het geheugen, alertheid en motivatie. Grotere hoeveelheden Cafeïne geven geen extra effect. Voor sporters kan cafeïne helpen om zich voor een langere tijd in te spannen

Wil jij meer weten over de top 5 supplementen? Lees dan “Top 5 supplementen die wel werken van TLV

Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram