Cafeïne (pil-vorm)
Cafeïne (pil-vorm)

Cafeïne in pilvormCafeïne waarom en wat doet het precies met je lichaam?


Cafeïne (Pil-vorm) en vele andere supplementen die allemaal in verschillende potjes en eenheden te verkrijgen zijn. Zorgen dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Wat werkt nou wel en waarom dan eigenlijk?  Training, Lifestyle en Voeding heeft een top 5 gemaakt van de supplementen die jou wel helpen om je doelstelling te behalen, cafeïne is een van deze “Top 5 supplementen die wel werken van TLV.”

Waarom cafeïne?

Cafeïne heeft positieve effecten op het duurvermogen en het concentratievermogen. Let er bij dit supplement wel op dat er een overgevoeligheid kan optreden. Als je dit supplement tot je zou nemen in pil-vorm dan word de cafeïne sneller opgenomen in je lichaam dan bijvoorbeeld de cafeïne opnamen vanuit koffie.

Wat doet cafeïne?

Cafeïne is een stimulerende stof die effect heeft op het concentratievermogen en op (sport)prestaties. Het geeft een gevoel van meer energie en gaat het gevoel van vermoeidheid tegen. Cafeïne verbeterd een klein beetje het geheugen, alertheid en motivatie. Grotere hoeveelheden Cafeïne geven geen extra effect. Voor sporters kan cafeïne helpen om zich voor een langere tijd in te spannen

Wil jij meer weten over de top 5 supplementen? Lees dan “Top 5 supplementen die wel werken van TLV

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training.Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen