VIDEO: Afsluiter Voor De Biceps 21-en
VIDEO: Afsluiter Voor De Biceps
31 mei 2017 

VIDEO: Afsluiter Voor De Biceps "21-en"

Afsluiter Voor De Biceps “21-en”

Heb je een zware workout erop zitten en wil je graag de biceps nog een prikkel geven? Dan heb ik voor jou een hele simpele, korte en vooral lekkere afsluiter!


Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training. Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen