Top 5 buikspieroefeningen voor thuis

Top 5 buikspieroefeningen voor thuis

Er zijn tegenwoordig talloze buikspieroefeningen te vinden op het internet, maar welke moet je nu doen? En zijn sommige oefeningen wel echt zo goed?

Een aantal ervan hebben namelijk niet het effect wat je ervan zou verwachten. Wij zullen voor jou in ieder geval vijf buikspieroefeningen bespreken die jij thuis kan uitvoeren, maar tevens kan verwerken in je trainingsschema.

De top 5 buikspieroefeningen voor thuis zijn:

1. Plank
2. Superman
3. Plank reps
4. Zijwaartse plank
5. Handwalk forward

Video: Top 5 buikspieroefeningen voor thuis

Meer video’s zien van TLV TV, klik dan hier.

Het blijft altijd nog een feit dat je je vetpercentage moet verlagen om je buikspieren zichtbaar te krijgen, maar je kan wel je buikspieren versterken. Pak dus regelmatig deze oefeningen!

Aan de slag dus en tot de volgende keer!

Meer buikspier oefeningen zien?

Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram