Prachtig resultaat door de TLV Facebook

Vorig jaar zomer was voor mij de maat vol. Ik kon mezelf op foto’s niet bekijken en besloot de strijd een laatste keer en goed aan te gaan. Geen dieet maar echt het omgooien van mijn levensstijl zodat ik blijvend resultaat zou krijgen. 

Een echte eye opener

Op 1 augustus dronk ik mijn eerste maaltijdvervanger. De eerste 15 kilo verloor ik door 5 dagen ‘s avonds een maaltijdvervanger. Ik viel af , allemaal heel mooi, maar dat vel trok naar mijn mening niet strak genoeg. Ik sportte erbij en deed veel spinnen. Sporten vind ik heel leuk gelukkig dus is goed vol te houden. Toen kwam jullie post op Facebook voorbij : ‘je kan wel 25 kilo afvallen,maar een strak lichaam zit daar niet onder’. Klinkt raar maar voor mij een echte eyeopener. Als ik er echt voor wilde gaan moest ik het sporten opvoeren, mijzelf gaan verdiepen in krachttraining en opbouw. Ik las jullie stukjes terug over vitamines en supplementen. Een motiverende tekst van jullie : ‘Your fitness is 100 pct mental. Your body wont go where your mind doesn’t push it.’ is mijn motto geworden en staat op mijn achtergrond en hangt hier in huis zodat ik er tijdens mijn training naar kan kijken. 

Maar liefst 40 kg afgevallen

Sinds januari dit jaar ben ik 16 kilo afgevallen, wat alles bij elkaar zo’n 40 kilo maakt. Voor een ieder ander lijken jullie post soms leuk tijdverdrijf maar ik haal er vaak motivatie en inspiratie uit. Ik ben niet alleen de kilo’s kwijt maar voel me veel fitter, positiever en het gaat allemaal makkelijker en sneller. Ik heb zoveel meer zin in elke dag dat ik opsta. Niet alleen de buitenkant veranderd door goede en gezonde voeding maar absoluut ook de binnenkant! 

 

Number of posts: 
567
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram