Prachtig resultaat door de TLV Facebook
26 november 2013 

Prachtig resultaat door de TLV Facebook

Vorig jaar zomer was voor mij de maat vol. Ik kon mezelf op foto’s niet bekijken en besloot de strijd een laatste keer en goed aan te gaan. Geen dieet maar echt het omgooien van mijn levensstijl zodat ik blijvend resultaat zou krijgen. 

Een echte eye opener

Op 1 augustus dronk ik mijn eerste maaltijdvervanger. De eerste 15 kilo verloor ik door 5 dagen ‘s avonds een maaltijdvervanger. Ik viel af , allemaal heel mooi, maar dat vel trok naar mijn mening niet strak genoeg. Ik sportte erbij en deed veel spinnen. Sporten vind ik heel leuk gelukkig dus is goed vol te houden. Toen kwam jullie post op Facebook voorbij : ‘je kan wel 25 kilo afvallen,maar een strak lichaam zit daar niet onder’. Klinkt raar maar voor mij een echte eyeopener. Als ik er echt voor wilde gaan moest ik het sporten opvoeren, mijzelf gaan verdiepen in krachttraining en opbouw. Ik las jullie stukjes terug over vitamines en supplementen. Een motiverende tekst van jullie : ‘Your fitness is 100 pct mental. Your body wont go where your mind doesn’t push it.’ is mijn motto geworden en staat op mijn achtergrond en hangt hier in huis zodat ik er tijdens mijn training naar kan kijken. 

Maar liefst 40 kg afgevallen

Sinds januari dit jaar ben ik 16 kilo afgevallen, wat alles bij elkaar zo’n 40 kilo maakt. Voor een ieder ander lijken jullie post soms leuk tijdverdrijf maar ik haal er vaak motivatie en inspiratie uit. Ik ben niet alleen de kilo’s kwijt maar voel me veel fitter, positiever en het gaat allemaal makkelijker en sneller. Ik heb zoveel meer zin in elke dag dat ik opsta. Niet alleen de buitenkant veranderd door goede en gezonde voeding maar absoluut ook de binnenkant! 

 

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training. Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen