Recente Blogs

Hier vind je een selectie van onze meest recent gepubliceerde blogs.
mei 3, 2018
"Ik veranderde in een zelfverzekerde, bewuste, gezond etende en sportieve vrouw die goed in haar vel zit''

”Van een onzeker, tegen een burn-out aanlopend, slecht in het vel zittend propje veranderde ik in een zelfverzekerde, bewuste, gezond etende en sportieve vrouw die goed in haar vel zit.”
Hoi ik ben Loes..

Lees meer
december 30, 2016
Tot op de dag van vandaag nog geen spijt van

Beste ZERO23-ers, Wat wil ik jullie, en met name Melvin Schol, ontzettend bedanken! Na een paar maanden twijfel dacht ik “fuck it, ik doe het gewoon!”. Tot op de dag van vandaag nog geen spijt van. Dit is..

Lees meer
december 22, 2016
Een (levens)ervaring rijker!!

Een stok achter de deur nodig Om te beginnen kan ik Bram enMelvin  niet genoeg bedanken voor alles wat ik de afgelopen zes maanden heb mogen leren. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in gezonde voeding,..

Lees meer
december 14, 2016
Veel geleerd over voeding wat wel- en niet werkt

‘Ieder pondje gaat door het mondje’ Ik heb de afgelopen maanden heel veel geleerd over voeding en hoeveel invloed voeding heeft op je energieniveau, sportprestaties en je figuur. Iedereen kent wel het..

Lees meer
september 21, 2016
Recensie Gulhan

Beste Bram, Ik wil je heel erg bedanken voor je geduld, je inzet en het constant achter mijn reet aan zitten om mijn doelen te bereiken. Het is met vallen en opstaan geweest. Ik heb goede en slechte dagen gehad, maar..

Lees meer
september 9, 2016
Recensie FIT@NH Traject

Op onze intranetpagina een stukje over het Fit@NH-traject. Ik had hier al eerder over gelezen en wilde er eigenlijk wel aan meedoen. Op 21 december heb ik de informatiemiddag bezocht en toen wist ik eigenlijk zeker..

Lees meer
augustus 3, 2016
Heel prettig en echt levensbestendig

De begeleiding van ZERO23 ben ik begonnen toen ik in een wat mindere periode zat. Ik heb de steun en hulp van de coaches als heel positief ervaren. Ik vond de artikelen die werden gestuurd ontzettend interessant en ik..

Lees meer
augustus 1, 2016
Blij dat ik mee heb mogen doen

Beste Bram en Melvin, Ik ben ontzettend tevreden over jullie. Ik geniet iedere dinsdag om lekker te trainen. Ik ga dan ook iedere keer met plezier heen. Jullie hebben een goede aanpak. Zonder belerend te zijn,..

Lees meer
augustus 1, 2016
Ik had mij geen betere coach kunnen wensen

Bedankt voor de fijne begeleiding tijdens de afgelopen maanden. Jullie rustige maar doortastende manier van coachen heeft mij geïnspireerd. Humor op z’n tijd, streng als het nodig bleek, maar altijd met volledig..

Lees meer
augustus 1, 2016
Door de goede begeleiding ben ik straks fit op mijn 50ste

Mijn naam is Paul, ben 49 en te zwaar. Wakker worden en geconfronteerd worden met kleine pijntjes is niet fijn. Zelf wijt ik dat aan mijn gewicht. In het verleden heb ik diverse ‘crash’ diëten..

Lees meer
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram