Recept healthy havermoutpap

Healthy havermoutpap met abrikoos en amandelen

Recept Healthy havermoutpap met abrikoos en amandelen

Wij hebben weer een heerlijke ontbijtje voor je samengesteld. Het recept is eenvoudig te maken en is rijk aan eiwitten, vetten en koolhydraten. Door de eetlepel geraspte kokos krijgt de havermoutpap een heerlijk frisse smaak. Je maakt de havermoutpap als volgt:

Ingrediënten

  • 200 gram amandelmelk
  • 50 gram havermout
  • 80 gram abrikoos
  • 1 eetlepel geraspte kokos
  • 20 gram amandelen (rauw)

Bereiding

  1. Breng de amandelmelk aan de kook
  2. Roer de havermout samen met de geraspte kokos erdoor en laat 2 min. op laag vuur koken.
  3. Haal het van het vuur, serveer het in een bakje en laat het voor een paar minuten staan.
  4. Snijd ondertussen de abrikoos in stukjes.
  5. Serveer de havermoutpap met de abrikoos en amandelen.

Voedingswaarden totaal:

454 Kcal
44 gram koolhydraten
13 gram eiwitten
25 gram vetten.

Wil jij nog andere smoothies proberen? Probeer dan eens onze heerlijke mango smoothie. Het recept vind je hier:

Number of posts: 
568
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram