Mango banaan smoothie
Mango banaan smoothie

Een heerlijke zachte, zoete smoothie, die dankzij de banaan een echte energiebooster is, en dankzij de maca je libido ook nog eens een extra boost geeft.

Recept mango banaan smoothie

Ingrediënten:

  • 1  (kleine) banaan
  • ½ tot hele mango
  • 100-200 ml amandelmelk 
  • 1 flinke theelepel maca poeder 

Bereiding:

1) Doe alle ingrediënten bij elkaar in de blender, en mixen maar.

Handige tips:

Voedingswaarde per smoothie: 181 kcal
37,5 gram koolhydraten
2 gram eiwitten
1,5 gram vetten

Voedingswaarden:

Aantal personen: 2
Calorieën 362 kcal
Koolhydraten 75 gram
Eiwitten 4 gram
Vetten 3 gram

“Wil je meer van dit soort recepten? Klik dan hier!”

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training.Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Max
Door

Max

op 06 Nov 2013

Thanks, ziet er lekker uit!Misschien een leuke toevoeging voor de volgende keer: het vernoemen van de macronutriënten per glas?

Melvin
Door

Melvin

op 06 Nov 2013

Bedankt voor de feedback Max. Gaan we doen!

Nynke
Door

Nynke

op 07 Nov 2013

leuk ook deze ga ik proberen.ik had voor die '' energy bom smoothie '' al eens maca poeder gehaald, alleen toen vertelde die man mij dat het een mannen product is... en ik ben dus een vrouw, maakt dat wat uit?

Melvin
Door

Melvin

op 08 Nov 2013

Nynke,Gaaf dat je deze smoothie is gaat proberen, erg lekker is deze. Maca poeder is ook prima te gebruiken voor vrouwen hoor.

Reactie plaatsen