Recept mango banaan smoothie

Mango banaan smoothie

Een heerlijke zachte, zoete smoothie, die dankzij de banaan een echte energiebooster is, en dankzij de maca je libido ook nog eens een extra boost geeft.

Recept mango banaan smoothie

Ingrediënten:

  • 1  (kleine) banaan
  • ½ tot hele mango
  • 100-200 ml amandelmelk 
  • 1 flinke theelepel maca poeder 

Bereiding:

1) Doe alle ingrediënten bij elkaar in de blender, en mixen maar.

Handige tips:

Voedingswaarde per smoothie: 181 kcal
37,5 gram koolhydraten
2 gram eiwitten
1,5 gram vetten

Voedingswaarden:

Aantal personen: 2
Calorieën 362 kcal
Koolhydraten 75 gram
Eiwitten 4 gram
Vetten 3 gram

“Wil je meer van dit soort recepten? Klik dan hier!”

Number of posts: 
568
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

4 comments on “Mango banaan smoothie”

  1. leuk ook deze ga ik proberen.

    ik had voor die '' energy bom smoothie '' al eens maca poeder gehaald, alleen toen vertelde die man mij dat het een mannen product is... en ik ben dus een vrouw, maakt dat wat uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram