Gezonde snacks meenemen naar werk/school
Gezonde snacks meenemen naar werk/school
03 augustus 2015 
in Voeding

Gezonde snacks meenemen naar werk/school

In deze video geven wij jou een paar gezonde snacks die jij mee kunt nemen naar je werk of school. Vaak is het eten op je werk niet heel gezond of het is een lunch die hoog in de calorieën zit. Wij hebben voor jou dé oplossing.

Video: Gezonde snacks voor naar werk/school

Dus…

  1. Neem groenten snacks mee voor tussendoor; denk aan worteltjes, tomaatjes, komkommer, paprika of bleekselderij. Is dit te saai? Maak dan een dressing van magere yoghurt en wat kruiden.
  2. Laat op je werk standaard wat volkoren wasa crackers liggen, zodat je die altijd tussendoor kan nemen met een plakje kipfilet, kalkoenfilet of ander eiwitrijk beleg.
  3. Neem een gekookt ei mee die je tussendoor kan opeten.
  4. Wil je je honger goed stillen? Denk dan aan wat magere kwark met een scheutje honing.
  5. Wil je je eigen lunch voorbereiden? Denk dan aan een salade die je de dag van tevoren kan klaarmaken.

 

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training. Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen