Gezonde snacks voor naar school

Gezonde snacks meenemen naar werk/school

In deze video geven wij jou een paar gezonde snacks die jij mee kunt nemen naar je werk of school. Vaak is het eten op je werk niet heel gezond of het is een lunch die hoog in de calorieën zit. Wij hebben voor jou dé oplossing.

Video: Gezonde snacks voor naar werk/school

Dus…

  1. Neem groenten snacks mee voor tussendoor; denk aan worteltjes, tomaatjes, komkommer, paprika of bleekselderij. Is dit te saai? Maak dan een dressing van magere yoghurt en wat kruiden.
  2. Laat op je werk standaard wat volkoren wasa crackers liggen, zodat je die altijd tussendoor kan nemen met een plakje kipfilet, kalkoenfilet of ander eiwitrijk beleg.
  3. Neem een gekookt ei mee die je tussendoor kan opeten.
  4. Wil je je honger goed stillen? Denk dan aan wat magere kwark met een scheutje honing.
  5. Wil je je eigen lunch voorbereiden? Denk dan aan een salade die je de dag van tevoren kan klaarmaken.

 

Number of posts: 
567
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram