Energy bites

Energy Bites Voor Méér Energie

Energy Bites

Energy bites kunnen je energievoorraad weer aanvullen na een lange dag werken of school. Ideaal als er in de avond nog een training op het programma staat, want deze kleine hapjes zitten vol met goede voedingsstoffen die je nieuwe energie geven.Energy Bites

Hieronder staat de omschrijving van hoe je deze energy bites kan maken:

Ingrediënten (voor +- 25 stuks):

 • 10 gram chiazaad
 • 25 gram cacaopoeder
 • 25 gram kaneelpoeder
 • 110 gram honing
 • 90 gram havermout
 • 70 ml amandelmelk (ongezoet)
 • 100 gram pindakaas
 • 50 gram lijnzaad

Bereiding:

 1. Doe alle ingrediënten in een kom. Mix dit vervolgens goed door elkaar en zet de kom met inhoud in de koelkast.
 2. Laat de kom een half uur tot een uur in de koelkast staan zodat de mix daarna beter te kneden is.
 3. Zodra je het uit de koelkast haalt, pak je telkens een beetje van de mix en maak je daar een klein balletje van. Dit blijf je herhalen totdat de mix op is.

Energy Bites voor méér energie!

Number of posts: 
567
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram