Romige zalm wraps met avocado
Romige zalm wraps met avocado
26 september 2016 

Romige zalm wraps met avocado

Recept romige zalm wraps met avocado

Deze romige zalm wraps met avocado zijn heerlijk als lunch of te gebruiken als hapje bij een feestelijke gelegenheid. Snijd de wraps in stukjes en serveer ze vervolgens aan jouw gasten. Ze zullen er van smullen! De wraps zijn erg gemakkelijk te maken en zijn ook nog eens erg snel klaar. Of je nou bezig bent met gewicht verliezen of aankomen, deze wraps passen goed in jouw dieet.

Ingrediënten

  • ½ rode ui (klein)
  • ¼ paprika rood
  • 80 gram zalmfilet
  • ½ eetlepel olijfolie extra vierge
  • 45 gram avocado
  • 2 Libanese plat broden wit
  • 20 gram veldsla
  • 50 gram hüttenkäse

Bereiding

  1. Snijd de ui, paprika en zalm in stukjes en de avocado in reepjes.
  2. Was de sla onder de kraan en in een sla centrifuge.
  3. Zet een pan op het vuur en verhit de olie erin.
  4. Bak de ui en paprika in de pan en meng de zalm erdoor en bak nog 2 minuten.
  5. Verwarm het brood eventueel een paar minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden, maar het brood kan ook koud geserveerd worden.
  6. Smeer de wraps in met hüttenkäse en verdeel de veldsla, zalm, groenten en avocado erover.
  7. Rol de wrap tot slot op.

Voedingswaarden

  • 714 kcal
  • 78 gram koolhydraten
  • 34 gram eiwitten
  • 36 gram vetten

Heeft het gesmaakt? Probeer dan ook eens onze boekweitwraps met kipfilet en avocado! Klik hier voor het recept.

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training.Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen