Recept wilde perzik smoothie bowl

Wilde perzik smoothie bowl

Recept Wilde perzik smoothie bowl

Smoothie bowls worden steeds populairder en je kan ze tegenwoordig in elke healthy food café bestellen. Een combinatie van o.a. fruit, zaden, noten, kokos, kaneel, cacao en eventueel proteïne poeder. De combinaties zijn eindeloos, wat zorgt voor genoeg variatie. Ook wij hebben een heerlijke combinatie met nog wat extra nutriënten dan normaal.

Ingrediënten

 • 100 gram wilde perzik
 • 120 gram appel
 • 90 gram zomer fruit (bevroren)
 • 100 gram courgette
 • 1 scoop vanille proteine 
 • 30 gram havermout
 • 5 gram lijnzaad
 • 2 gram kaneel
 • 5 gram kokosrasp
 • 20 gram granola
 • Water (hoeveelheid naar keuze)

Bereiding

 • Doe alle ingrediënten, exclusief de granola, kokosrasp en 1 gram kaneel, in een blender of mix het met een staafmixer tot een mooi geheel.
 • Doe het geheel in een kom en verdeel de granola, kokosrasp en 1 gram kaneel erover.

Voedingswaarden

531 Kcal
70 gram koolhydraten
32 gram eiwitten
12 gram vetten

Probeer ook eens onze Chocolade koekjes smoothie. Het recept vind je hier.

Number of posts: 
568
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram