Zoete whey aardappel puree
09 oktober 2013 

Zoete whey aardappel puree

Het enige wat je nodig hebt is een zoete aardappel en je vertrouwde pot met eiwitpoeder.

Ingrediënten:

  • 1 grote zoete aardappel
  • 2 scheppen whey eiwitpoeder (choco of vanille)

Bereiding:

  1. Leg de aardappel op een magnetronbestendig bord en prik er met een vork een paar gaten in.
  2. Dek de aardappel af met bakpapier.
  3. Leg de aardappel voor 5-7 minuten in de magnetron of wanneer de aardappel door en door zacht is.
  4. Snijd de aardappel open en schraap de binnenkant in een schaal.
  5. Gooi vervolgens de schil weg.
  6. Schep 2 schepjes (25 gram) eiwitpoeder over de aardappel mix.
  7. Mix het geheel.

Voedingswaarden:

Aantal personen: 1
Calorieën 360 kcal
Koolhydraten 40 gram
Eiwitten 50 gram
Vetten 0 gram

Over de schrijver
Susanne
Door

Susanne

op 25 Oct 2013

Ik heb altijd gehoord dat door het gebruik van een magnetron alle voedingswaarden vernietigd worden? Wat is jullie mening hierover?

Melvin
Door

Melvin

op 25 Oct 2013

Doe waar jij je prettig bij voelt. Is dat zonder een magnetron? Gebruik de magnetron dan niet. Wij eten het zelf vaak koud, maar begrijpen dat mensen liever hun eten warm eten. Uiteraard is zonder magnetron beter, maar het kan altijd beter. Dus doe waar jij jezelf prettig bij voelt.

Susanne
Door

Susanne

op 25 Oct 2013

Ik heb altijd gehoord dat door het gebruik van een magnetron alle voedingswaarden vernietigd worden? Wat is jullie mening hierover?

Melvin
Door

Melvin

op 25 Oct 2013

Doe waar jij je prettig bij voelt. Is dat zonder een magnetron? Gebruik de magnetron dan niet. Wij eten het zelf vaak koud, maar begrijpen dat mensen liever hun eten warm eten. Uiteraard is zonder magnetron beter, maar het kan altijd beter. Dus doe waar jij jezelf prettig bij voelt.

Reactie plaatsen