Aardappel puree met eiwitten

Zoete whey aardappel puree

Het enige wat je nodig hebt is een zoete aardappel en je vertrouwde pot met eiwitpoeder.

Recept zoete whey aardappel puree

Ingrediënten:

 • 1 grote zoete aardappel
 • 2 scheppen whey eiwitpoeder (choco of vanille)

Bereiding:

 1. Leg de aardappel op een magnetronbestendig bord en prik er met een vork een paar gaten in.
 2. Dek de aardappel af met bakpapier.
 3. Leg de aardappel voor 5-7 minuten in de magnetron of wanneer de aardappel door en door zacht is.
 4. Snijd de aardappel open en schraap de binnenkant in een schaal.
 5. Gooi vervolgens de schil weg.
 6. Schep 2 schepjes (25 gram) eiwitpoeder over de aardappel mix.
 7. Mix het geheel.

Voedingswaarden:

Aantal personen: 1
Calorieën 360 kcal
Koolhydraten 40 gram
Eiwitten 50 gram
Vetten 0 gram

Number of posts: 
568
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

4 comments on “Zoete whey aardappel puree”

  1. Doe waar jij je prettig bij voelt. Is dat zonder een magnetron? Gebruik de magnetron dan niet. Wij eten het zelf vaak koud, maar begrijpen dat mensen liever hun eten warm eten.
   Uiteraard is zonder magnetron beter, maar het kan altijd beter. Dus doe waar jij jezelf prettig bij voelt.

  1. Doe waar jij je prettig bij voelt. Is dat zonder een magnetron? Gebruik de magnetron dan niet. Wij eten het zelf vaak koud, maar begrijpen dat mensen liever hun eten warm eten.
   Uiteraard is zonder magnetron beter, maar het kan altijd beter. Dus doe waar jij jezelf prettig bij voelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram