Zoete whey aardappel puree
Zoete whey aardappel puree
09 oktober 2013 

Zoete whey aardappel puree

Het enige wat je nodig hebt is een zoete aardappel en je vertrouwde pot met eiwitpoeder.

Recept zoete whey aardappel puree

Ingrediënten:

  • 1 grote zoete aardappel
  • 2 scheppen whey eiwitpoeder (choco of vanille)

Bereiding:

  1. Leg de aardappel op een magnetronbestendig bord en prik er met een vork een paar gaten in.
  2. Dek de aardappel af met bakpapier.
  3. Leg de aardappel voor 5-7 minuten in de magnetron of wanneer de aardappel door en door zacht is.
  4. Snijd de aardappel open en schraap de binnenkant in een schaal.
  5. Gooi vervolgens de schil weg.
  6. Schep 2 schepjes (25 gram) eiwitpoeder over de aardappel mix.
  7. Mix het geheel.

Voedingswaarden:

Aantal personen: 1
Calorieën 360 kcal
Koolhydraten 40 gram
Eiwitten 50 gram
Vetten 0 gram

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training.Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Susanne
Door

Susanne

op 25 Oct 2013

Ik heb altijd gehoord dat door het gebruik van een magnetron alle voedingswaarden vernietigd worden? Wat is jullie mening hierover?

Melvin
Door

Melvin

op 25 Oct 2013

Doe waar jij je prettig bij voelt. Is dat zonder een magnetron? Gebruik de magnetron dan niet. Wij eten het zelf vaak koud, maar begrijpen dat mensen liever hun eten warm eten. Uiteraard is zonder magnetron beter, maar het kan altijd beter. Dus doe waar jij jezelf prettig bij voelt.

Susanne
Door

Susanne

op 25 Oct 2013

Ik heb altijd gehoord dat door het gebruik van een magnetron alle voedingswaarden vernietigd worden? Wat is jullie mening hierover?

Melvin
Door

Melvin

op 25 Oct 2013

Doe waar jij je prettig bij voelt. Is dat zonder een magnetron? Gebruik de magnetron dan niet. Wij eten het zelf vaak koud, maar begrijpen dat mensen liever hun eten warm eten. Uiteraard is zonder magnetron beter, maar het kan altijd beter. Dus doe waar jij jezelf prettig bij voelt.

Reactie plaatsen