Wat een top jaar!

Wij blikken terug op een zakelijk en sportief 2013.

Januari

 Zakelijk:

Na onze pilot versie voor de online begeleiding in december 2012 werd er zo enthousiast gereageerd en de resultaten waren zo goed, dat wij besloten om het serieus aan te pakken. In januari zijn wij volop bezig geweest met het opzetten van de online begeleiding.

Knipsel 6Sportief:

 Het jaar 2013 stond in teken van het EK judo -23 jaar. Het was voor ons allebei het laatste jaar dat wij mee konden doen. Onze doelstelling voor dit jaar was kwalificatie afdwingen voor het EK. Het eerste kwalificatie toernooi was Visé en vond plaats eind januari. Bram won knap meerdere partijen van goede tegenstanders, maar belanden helaas buiten de top zeven. Melvin behaalde een 5e plaats.

Februari

Zakelijk:

 Wij kregen in deze maand niet alleen online aanvragen binnen, maar mensen wilde ook graag Personal Training. Wij zijn onze klanten personal training gaan geven in Bloemendaal bij Zer023 Personal Gym. Onze Facebook bereikte in deze maand een mijlpaal van 5000 likes.

Sport:

Een trainingsstage in Parijs werd gevolgd om omvang te maken voor het komende seizoen.

Maart

 Zakelijk:

 Op 13 maart 2013 hebben wij ons officieel ingeschreven bij de KVK onder de naam: Training, Lifestyle en Voeding.  Op 18 maart 2013 werd onze eerste website gelanceerd en waren wij “officieel” begonnen mensen op weg te helpen naar een gezondere levensstijl.

541511_562252720465160_577723008_N

Sportief:

 Bram schrijft het Internationale Holstein Open Neumünster op zijn naam. Melvin behaalde de 3e plek in een hogere gewichtsklassen.

Knipsel7

April

 Zakelijk:

 TLV gaat een samenwerking aan met Dutch Health Center die een netwerk heeft van 25 artsen en een webshop met hoogstaande producten (supplementen en superfoods).

Sportief:

 In april vinden er altijd team wedstrijden plaats. Het team waar wij in zitten (Ben Rietdijk) plaats zich als nummer 1 voor de finale ronde van de Nationale Judoleague.

Mei

 Zakelijk:

 In mei lanceert TLV zijn webshop met gezondheidsproducten (supplementen en superfoods). Ook blijven de resultaten van de online begeleiding maar binnen stromen, het werkt!

945070_521642284560631_816355477_N

Sportief:

 In deze maand werd er volop getraind, want de maanden erna kwamen er veel belangrijke toernooien aan.

Juni

 Zakelijk:

 De TLV Facebook bereikt 10.000 likes.

Sportief:

 Na een dubieuze finale worden wij met het team van Ben Rietdijk  2e bij het Nederlands kampioenschap teams in Nijmegen. Melvin behaalde een week later een 5e plek op de European Cup Celje Podcetrek (Slovenië).

Juli

Zakelijk:

Na een half jaar elke dag minimaal 10 uur te hebben gewerkt, besluiten wij om twee weken alleen in de ochtenden te werken en vooral van de vakantie te genieten en zo ons mentaal/fysiek weer op te laden voor de 2e helft van het jaar.

Sportief:

 Na 6 maanden keihard te hebben getraind, wordt deze maand gebruikt om de verloren spiermassa terug te winnen.

Augustus

 Zakelijk:

 Wij zijn vol in voorbereiding voor onze nieuwe website. Steeds meer mensen hebben interesse in onze diensten en een nieuwe website is daar een logisch gevolg van. Mensen kunnen nu al onze artikelen teruglezen op de website. In de maand augustus studeert Bram af aan de Hogeschool van Amsterdam op de opleiding Sport, Management & Ondernemen.

Sportief:
 In augustus hebben wij vooral maximaal kracht getraind, met als doel een stuk sterker te worden. Het judo seizoen staat nu op een laag pitje en hierdoor kan de frequentie krachttrainingen omhoog.

September

Zakelijk:

 TLV sluit zich aan bij het netwerk Lijfstijl coaches. Deze kennis en contacten worden gebruikt om de online begeleiding naar een hoger niveau te tillen.

Sportief:

 European Cup Tampere (Finland) is het laatste kwalificatie toernooi voor het Ek-23.  Bram slaagt er met twee winst partijen helaas niet in om verder door te dringen tot de top 7. Melvin verliest zijn partij om brons en behaald een 5e plek.

Oktober

 Zakelijk:

 1 oktober lanceren wij onze nieuwe website. Trots zijn we met het resultaat en het is nu ook mogelijk om je gelijk in te schrijven via de website.

Knipsel 8

Sportief:

 In deze maand hebben wij erg veel wedstrijden. 5 oktober worden wij alle twee kampioen op het NKT (Nederlands Kwalificatie toernooi) in Eindhoven. Een week later behaalt Melvin een 5e plaats op de World Cup in Minsk. 20 oktober worden wij allebei derde van Nederland bij de senioren.Knipsel 9

November

Zakelijk:

 De plekken voor de online begeleiding worden snel gevuld en de laatste kinder foutjes worden verholpen voor de website. Daarnaast gaan wij samenwerken met Virtuoos. Een Nederlands A-merk met hoogwaardige sportvoedingssupplementen. Ook worden wij opgemerkt door de pers. Er verschijnt een hele bladzijde over ons bedrijf in de krant.

Knipsel 10

Sportief:

 Melvin heeft zich gekwalificeerd voor het Europees kampioenschap judo -23 jaar. Hij wordt in Bulgarije 5e van Europa onder 81kg.

Knipsel 11

December

 Zakelijk:

 Wij krijgen steeds meer aanvragen binnen voor samenwerkingen.  22 december geven wij een voeding presentatie voor de jeugd van de Academy Simon Tennis.

Knipsel4

Sportief:

 Melvin en Bram winnen met het team van Benrietdijk de Nationale Titel Mixteams in de Hoofdklasse!

 1455181_615809488477243_1901605204_N

Conclusie

Voor ons is 2013 echt een top jaar geworden, zowel zakelijk als sportief.  Voornamelijk ook door de resultaten die onze deelnemers hebben behaald. Heel gaaf om te zien, daar doen wij het voor.

Er zitten mooie dingen aan te komen. 2014 gaat ons jaar worden, maar vooral jullie jaar!

 ALLE mensen die ons volgen…

Dit succes mede dankzij jullie! Wat zijn wij jullie ontzettend dankbaar voor alle support het afgelopen jaar.

 2014 is van jullie! MAKE EVERYDAY COUNT! Maak het een klassieker! HAPPY NEW YEAR!


Met sportieve groet,

Melvin Schol en Bram Crans

 

Knipsel5

Number of posts: 
572
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram