''Ik voel mij beter dan ooit''

Ik-Voel-Mij-Beter-Dan-OoitIk voel mij beter dan ooit, ik had dit in het begin nooit durven dromen. Ik heb best even getwijfeld om te starten bij TLV, waarom zou het jullie wel lukken wat mij zelf nooit lukte?!
Maar ik ben super blij dat ik het toch ben gaan doen, 8 kg kwijt in een halfjaar! Zelfs onder mijn streefgewicht uitgekomen.

Het was zeker niet altijd eenvoudig, in het begin veel honger gehad, omdat ik nog niet wist hoe ik mijn eten goed over de dag kon verdelen en dus al veel te gauw aan mijn kcal zat. Nu een halfjaar later gaat het een stuk simpeler. Ik kan nog genieten van een drankje op zijn tijd en voel mij beter dan ooit! 🙂

Zeker met het sporten heb ik veel ups en downs gehad, maar jullie wisten mij toch weer te motiveren om door te zetten. Mijn rug voelt stukken beter aan sinds ik meer sport, dus een win-win!

Gelukkig blijf ik nog een jaar bij jullie voor de trainingsschema’s!

Nogmaals, ik ben blij en trots dat ik ben begonnen bij TLV en veel heb kunnen bereiken. Heel erg bedankt voor al jullie tips en tricks en natuurlijk de motivatie om door te zetten!

Ga vooral zo door! 🙂

Number of posts: 
568
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram