Ervaring ZERO23

Tot op de dag van vandaag nog geen spijt van

Beste ZERO23-ers,

Wat wil ik jullie, en met name Melvin Schol, ontzettend bedanken! Na een paar maanden twijfel dacht ik “fuck it, ik doe het gewoon!”.
Tot op de dag van vandaag nog geen spijt van.

Dit is de leefstijl die ik wil hebben

Eerlijk, ik heb mijn gewenste resultaat niet helemaal bereikt. Wat ik wel heb bereikt is een verandering in mijn levensstijl. Ik had eigenlijk geen idee wat ik per
dag ongeveer binnen moet krijgen. Nu heb ik dat wel! De reden dat ik mijn gewenste resultaat niet helemaal bereikt heb, komt doordat ik iets te veel gesnoept heb tussendoor. Maar ach, ondanks dat een goed resultaat voor mijzelf! En dat is de leefstijl die ik wil hebben. Naast het letten op mijn voeding en sporten, ook kunnen genieten van een stukje chocolade of een lekker wijntje.

Hartstikke dank voor je inzet Melvin! Ik ben niet diegene geweest die altijd direct reageerde op je e-mail. I know, een beetje slecht. Maar de communicatie naar mij toe was hartstikke goed! Daarnaast ook rekening houden met het apparatuur in de sportschool waar ik train.

Melvin en jullie collega’s: heel veel succes met ZERO23. Zo te zien gaat het echt de goede kant op. Natuurlijk beveel ik ZERO23 aan!

Liefs,

Sandra

Ook interesse in online begeleiding? Stuur dan een mail naar [email protected] of klik hier!

Number of posts: 
568
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram