Tot op de dag van vandaag nog geen spijt van
Tot op de dag van vandaag nog geen spijt van
30 december 2016 

Tot op de dag van vandaag nog geen spijt van

Beste ZERO23-ers,

Wat wil ik jullie, en met name Melvin Schol, ontzettend bedanken! Na een paar maanden twijfel dacht ik “fuck it, ik doe het gewoon!”.
Tot op de dag van vandaag nog geen spijt van.

Dit is de leefstijl die ik wil hebben

Eerlijk, ik heb mijn gewenste resultaat niet helemaal bereikt. Wat ik wel heb bereikt is een verandering in mijn levensstijl. Ik had eigenlijk geen idee wat ik per
dag ongeveer binnen moet krijgen. Nu heb ik dat wel! De reden dat ik mijn gewenste resultaat niet helemaal bereikt heb, komt doordat ik iets te veel gesnoept heb tussendoor. Maar ach, ondanks dat een goed resultaat voor mijzelf! En dat is de leefstijl die ik wil hebben. Naast het letten op mijn voeding en sporten, ook kunnen genieten van een stukje chocolade of een lekker wijntje.

Hartstikke dank voor je inzet Melvin! Ik ben niet diegene geweest die altijd direct reageerde op je e-mail. I know, een beetje slecht. Maar de communicatie naar mij toe was hartstikke goed! Daarnaast ook rekening houden met het apparatuur in de sportschool waar ik train.

Melvin en jullie collega’s: heel veel succes met ZERO23. Zo te zien gaat het echt de goede kant op. Natuurlijk beveel ik ZERO23 aan!

Liefs,

Sandra

Ook interesse in online begeleiding? Stuur dan een mail naar info@zero23.nl of klik hier!

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training.Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen