Tot op de dag van vandaag nog geen spijt van
30 december 2016 

Tot op de dag van vandaag nog geen spijt van

Beste Sammo, Bram en andere TLV collega’s,sandra-tlv

Wat wil ik jullie, en met name Sammo, ontzettend bedanken! Na een paar maanden twijfel dacht ik “fuck it, ik doe het gewoon!”.
Tot op de dag van vandaag nog geen spijt van.

Dit is de leefstijl die ik wil hebben

Eerlijk, ik heb mijn gewenste resultaat niet helemaal bereikt. Wat ik wel heb bereikt is een verandering in mijn levensstijl. Ik had eigenlijk geen idee wat ik per
dag ongeveer binnen moet krijgen. Nu heb ik dat wel! De reden dat ik mijn gewenste resultaat niet helemaal bereikt heb, komt doordat ik iets te veel gesnoept heb tussendoor. Maar ach, ondanks dat een goed resultaat voor mijzelf! En dat is de leefstijl die ik wil hebben. Naast het letten op mijn voeding en sporten, ook kunnen genieten van een stukje chocolade of een lekker wijntje.

Hartstikke dank voor je inzet Sammo! Ik ben niet diegene geweest die altijd direct reageerde op je e-mail. I know, een beetje slecht. Maar de communicatie naar mij toe was hartstikke goed! Daarnaast ook rekening houden met het apparatuur in de sportschool waar ik train.

Sammo, Bram en jullie collega’s: heel veel succes met TLV. Zo te zien gaat het echt de goede kant op. Natuurlijk beveel ik TLV aan!

Liefs,

Sandra

Ook interesse in online begeleiding? Stuur dan een mail naar info@traininglifestyleenvoeding.nl of klik hier!

Over de schrijver
Reactie plaatsen