Recept tosti avocado geitenkaas

Tosti avocado geitenkaas

Recept tosti avocado geitenkaas

Deze heerlijke tosti avocado geitenkaas is handig om klaar te maken als je een keer niet zo veel tijd hebt. Soms hoeft een gerecht niet ingewikkeld te zijn om het goed te laten smaken. Dit gerecht is daar een voorbeeld van! De originele combinatie van avocado en geitenkaas is echt verrukkelijk. Je kan de tosti vervolgens nog op smaak brengen met wat peper en zout.

Ingrediënten

 • 2 sneetje volkoren brood
 • ½ avocado
 • 25 gram geitenkaas
 • Peper en zout

Bereiding

 1. Snijd de avocado in plakjes en verdeel die over de boterham.
 2. Verkruimel daarover de geitenkaas en strooi er wat zout en peper over (naar smaak).
 3. Leg de andere boterham erop en grill de tosti goudbruin in een tosti ijzer, in de pan of in de oven.

Voedingswaarden

 • 398 kcal
 • 30 gram koolhydraten
 • 13 gram eiwitten
 • 23 gram vetten

Nog een gerecht dat snel klaar te maken is? Klik dan hier voor het recept van rijstwafels met kipfilet en ei!

Number of posts: 
567
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram