Tosti avocado geitenkaas
Tosti avocado geitenkaas
13 oktober 2016 

Tosti avocado geitenkaas

Recept tosti avocado geitenkaas

Deze heerlijke tosti avocado geitenkaas is handig om klaar te maken als je een keer niet zo veel tijd hebt. Soms hoeft een gerecht niet ingewikkeld te zijn om het goed te laten smaken. Dit gerecht is daar een voorbeeld van! De originele combinatie van avocado en geitenkaas is echt verrukkelijk. Je kan de tosti vervolgens nog op smaak brengen met wat peper en zout.

Ingrediënten

 • 2 sneetje volkoren brood
 • ½ avocado
 • 25 gram geitenkaas
 • Peper en zout

Bereiding

 1. Snijd de avocado in plakjes en verdeel die over de boterham.
 2. Verkruimel daarover de geitenkaas en strooi er wat zout en peper over (naar smaak).
 3. Leg de andere boterham erop en grill de tosti goudbruin in een tosti ijzer, in de pan of in de oven.

Voedingswaarden

 • 398 kcal
 • 30 gram koolhydraten
 • 13 gram eiwitten
 • 23 gram vetten

Nog een gerecht dat snel klaar te maken is? Klik dan hier voor het recept van rijstwafels met kipfilet en ei!

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training. Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen