Post meal workout

Post workout meal

Na een zware training is het belangrijk om je lichaam en cellen weer te voeden met goede voedingsstoffen. Dit is een voorbeeld van een maaltijd die Bram neemt na een training.

Recept post workout meal

Ingrediënten:

 • 180 gram kogelbiefstuk
 • 10 gram grasgevoerde roomboter (ongezouten)
 • 300 gram zoete aardappels
 • 10 gram kokosolie
 • 40 gram gemengde salade
 • 100 gram spruitjes
 • 2 trostomaten
 • Zout en zwarte peper
 • 1 theelepel kaneel

Bereiding:

 1.  Kook de zoete aardappels met schil. Doe in een kookpan zodanig veel water dat de aardappels net onder water liggen. Breng het water aan de kook en laat het op laag vuur nog +/- 8 minuten koken.
 2. Kook ook de spruitjes. Doe de spruitjes in een kookpan en zorg ervoor dat ook deze net onder water liggen. Breng het water aan de kook en laat het voor +/- 5 minuten koken op laag vuur.
 3. Bak de zoete aardappels in de kokosolie en bestrooi de aardappels met kaneel. Bak het niet op te hoog vuur anders brandt de kaneel heel erg aan.
 4. Bak de kogelbiefstuk in de roomboter en bestrooi de biefstuk met zout en peper. Doe de biefstuk vervolgens nog even in de aluminiumfolie.
 5. Was de gemengde sla in een slacentrifuge.
 6. Doe alle ingrediënten op het bord.
 7. Eet smakelijk!

Voedingswaarden:

Aantal personen: 1
Calorieën 765 kcal
Koolhydraten 85 gram
Eiwitten 51 gram
Vetten 19 gram

Number of posts: 
572
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram