TLV Groene Smoothie

TLV Groene Smoothie

Een smoothie die zowel als tussendoortje als ontbijt genuttigd kan worden! Neem het in een beker mee naar je werk of drink het op bij je ontbijt. 

Recept TLV groene smoothie

Ingrediënten:

 • 300 gram mango
 • 1 banaan
 • 90 gram avocado
 • 50 gram spinazie
 • 5 ml limoen sap 
 • 20 gram whey eiwit vanille 
 • 8 gram rauwe cacao
 • 40 gram blauwe bessen

Bereiding:

 1. Schil de mango en banaan en snijd deze in stukjes.
 2. Was de spinazie in een sla centrifuge.
 3. Haal de schil van de avocado af en snij de avocado in stukjes.
 4. Doe de stukjes mango, banaan en avocado in de blender, samen met de spinazie, whey eiwitten en limoensap.
 5. Blend alles tot één geheel en maak het vloeibaar door er wat water bij te doen.
 6. Schenk een glas vol met de groene smoothie en serveer als laatste de rauwe cacao met de blauwe bessen. 

Voedingswaarde per persoon:

170,5 kcal
21,25 gram koolhydraten
6,75 gram eiwitten
5,25 gram vetten

Voedingswaarden:

Aantal personen: 4
Calorieën 682 kcal
Koolhydraten 85 gram
Eiwitten 27 gram
Vetten 21 gram

“Wil je meer van dit soort recepten? Klik dan hier!”

Number of posts: 
568
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram