Duo workout

TLV Duo Workout

In de vorige seizoenen hebben wij jullie een paar keer laten zien dat je met je trainingspartner ook leuke en uitdagende oefeningen kunt uitvoeren. Dit kan zowel op de sportschool als tijdens een interval training in de duinen.

 “Als je de vorige trainingsvideo’s hebt gemist, kun je ze hier terug kijken.”

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een gehele workout te doen met je trainingspartner. Wij laten aan jou een complete duo workout zien die je waar dan ook kan uitvoeren.

Video: TLV Duo Workout

Samenvatting training

  • A1: Sprinten
  • A2: Wegduwen
  • A3: Kruiwagen loop
  • A4: Squat met persoon op de rug
  • A5: Walking lunges met brandweer greep

Hoevaak moet je deze oefeningen doen?

Je kan deze oefeningen zowel op tijd doen als op herhalingen, aan jou de keuze. Daag jezelf uit en motiveer elkaar tijdens de oefeningen. Je doet het ten slotte met z’n tweeën.

Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram