Sushi Rol door TLV-er John!
Sushi Rol door TLV-er John!
23 maart 2015 

Sushi Rol door TLV-er John!

Recept Sushi Rol

Ingrediënten

 •  2 hele eieren (66 gram per ei)
 •  2 zeewier vellen
 • 45 gram avocado
 • 50 gram gerookte zalm
 • 5 gram kokosolie 

Bereiding

 1. Verhit een pan met kokosolie.
 2. Klop de eieren in een kom en schenk het in de pan.
 3. Doe tijdens het bakken van de omelet een zeewier blad op de omelet en daarop de gerookte zalm. Bak het geheel op laag vuur totdat de zalm mooi roze is.
 4. Haal de omelet uit de pan en leg het op een broodplank. Leg in het midden van de omelet de avocado.
 5. Rol de omelet op als een pannenkoek en rol daar omheen een zeewier blad.
 6. Snij de sushi rol in stukjes met een scherk mes.

Handige tip:

Sushi kan je ook maken met een sushi bamboematje. Het rollen van de sushi moet je wel onder de knie krijgen, maar dan heb je wel wat!

Voedingswaarden:

Aantal personen: 1
Calorieën 425 kcal
Koolhydraten 6 gram
Eiwitten 30 gram
Vetten 32 gram

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training.Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen