Recept sushi rol

Sushi Rol door TLV-er John!

Recept Sushi Rol

Ingrediënten

 •  2 hele eieren (66 gram per ei)
 •  2 zeewier vellen
 • 45 gram avocado
 • 50 gram gerookte zalm
 • 5 gram kokosolie 

Bereiding

 1. Verhit een pan met kokosolie.
 2. Klop de eieren in een kom en schenk het in de pan.
 3. Doe tijdens het bakken van de omelet een zeewier blad op de omelet en daarop de gerookte zalm. Bak het geheel op laag vuur totdat de zalm mooi roze is.
 4. Haal de omelet uit de pan en leg het op een broodplank. Leg in het midden van de omelet de avocado.
 5. Rol de omelet op als een pannenkoek en rol daar omheen een zeewier blad.
 6. Snij de sushi rol in stukjes met een scherk mes.

Handige tip:

Sushi kan je ook maken met een sushi bamboematje. Het rollen van de sushi moet je wel onder de knie krijgen, maar dan heb je wel wat!

Voedingswaarden:

Aantal personen: 1
Calorieën 425 kcal
Koolhydraten 6 gram
Eiwitten 30 gram
Vetten 32 gram

Number of posts: 
572
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram