Recept scrambled eggs met blauwe bessen

Scrambled egg met blauwe bessen

Dit recept van scrambled eggs met blauwe bessen is makkelijk en snel klaar te maken en ook nog eens laag in calorieën.

Recept scrambled eggs met blauwe bessen

Ingrediënten:

 • 2 hele eieren (70 gram per stuk)
 • 1 eiwit (40 gram)
 • 5 gram kokosolie
 • 50 gram rode ui
 • 72 gram champignons
 • 70 gram rode paprika
 • 2 gram kurkuma
 • 1 gram zwarte peper
 • 40 gram blauwe bessen
 • 2 gram peterselie gedroogd
 • 5 gram basilicum

Bereiding:

 1. Snijd de groenten in stukjes.
 2. Verhit de pan met de kokosolie. Wok de groenten in de pan.
 3. Scramble de 2 hele eieren en het eiwit door de groenten.
 4. Bestrooi de kurkuma en zwarte peper in de pan over de groenten en eieren en roer alles goed door elkaar met een spatel.
 5. Serveer het op een bord en bestrooi het geheel met de gedroogde peterselie, verse basilicum en blauwe bessen.

Voedingswaarden:

Aantal personen: 1
Calorieën 342 kcal
Koolhydraten 13 gram
Eiwitten 25 gram
Vetten 19 gram

Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram