Recept met salade met geitenkaas en frambozen

Salade met geitenkaas en frambozen

Salade met geitenkaas en frambozen, een gerecht dat bij iedere geitenkaas liefhebber in de smaak zal vallen. De combinatie van geitenkaas, verse frambozen en pijnboompitten is echt verrukkelijk. De salade kan op elk moment van de dag gegeten worden en is gemakkelijk mee te nemen. Zorg er wel voor dat je verse frambozen gebruikt, dat maakt het gerecht net iets smaakvoller!

Ingrediënten

 • 120 gram frambozen
 • 70 gram veldsla
 • 100 gram zachte geitenkaas
 • 3 eetlepels olijfolie extravierge
 • 1 eetlepel pijnboompitten
 • 1 eetlepel frambozenazijn
 • 30 gram bosui
 • Peper en zout

Bereiding

 1. Rooster de pijnboompitjes goudbruin in een droge pan.
 2. Doe de frambozenazijn, olijfolie en zout en peper in een schaaltje en meng dit goed door elkaar.
 3. Was de sla onder de kraan en in een sla centrifuge en verdeel het over twee borden/kommen.
 4. Snijd de bosui in ringetjes en verdeel dit over de veldsla.
 5. Besprenkel de sla met de dressing.
 6. Verdeel tot slot de geitenkaas, frambozen en de pijnboompitten over de sla.

Voedingswaarden

 • 684 kcal
 • 17 gram koolhydraten
 • 21 gram eiwitten
 • 57 gram vetten
Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram