Salade met biefstukjes, sla, linzen en Hüttenkäse

Salade met biefstukjes, sla, linzen en Hüttenkäse

Zin in een salade als lunch?

Salade recept

Ingrediënten:

  • 100 gram romaine sla
  • 100 gram biefstuk reepjes
  • 80 gram snack tomaatjes
  • 100 gram linzen (gekookt)
  • 75 gram Hüttenkäse
  • 8 gram kokosolie

Bereiding:

  1. Snijd de sla in stukjes en was het in een sla centrifuge.
  2. Kook de linzen voor +/- 45 minuten.
  3. Snijd de biefstuk in reepjes en wok het kort in de pan. 
  4. Snijd tot slot de tomaatjes in stukjes en doe de sla, tomaatjes, linzen, biefstuk reepjes en Hüttenkäse in een kom/op een bord.

Voedingswaarden:

Aantal personen: 1
 Calorieën 369 kcal
 Koolhydraten 16 gram
 Eiwitten 43 gram
 Vetten 14 gram

Zorg dat de salade in jouw voedingsplan past, door de juiste hoeveelheden te gebruiken.

Number of posts: 
572
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram