Recept salade geitenkaas perzik

Salade geitenkaas perzik

De salade geitenkaas perzik kan een salade voor jou zijn, als je van geitenkaas houdt ten minste. Normaal is de combinatie geitenkaas met honing erg lekker (vinden wij in ieder geval), maar dit keer is de honing weg gelaten en is de perzik toegevoegd. Ook zoet, dus uitstekend te combineren met geitenkaas!

Recept geitenkaas perzik

Ingrediënten

  • 75 gram gemengde sla
  • 90 gram geitenkaas
  • 70 gram avocado
  • 150 gram perzik m schil
  • 90 gram tros tomaten
  • 20 gram croutons (bereid met knoflook en olijfolie)

Bereiding

  1. Was de sla in een sla centrifuge en doe het op een bord, in een kom of in een tupperware bakje om mee te nemen naar je werk/studie/school.
  2. Snijd de tomaat, geitenkaas en avocado in stukjes.
  3. Was de perzik onder de kraan en snijd ook de perzik in stukjes.
  4. Doe vervolgens alle ingrediënten inclusief de croutons over de sla.

Voedingswaarden

Aantal personen: 1
Calorieën: 550 kcal
Koolhydraten 33 gram
Eiwitten 20 gram
Vetten 35 gram

De calorieën wat verlagen om het beter in jouw voedingsplan te laten passen? Neem dan iets minder avocado en geitenkaas. Vetten bevatten namelijk per gram 9 kcal. Het kan dus al snel oplopen als je veel vetten toevoegt aan je maaltijd.

Number of posts: 
568
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram