Resultaat Lies Marguillier

Niet alleen werkte dit heel motiverend, ik vond het ook enorm leerrijk!

Ik zou jullie graag nog eens bedanken voor de begeleiding die jullie mij gedurende de afgelopen zes Lies-Marguillier-Training-Lifestyle-En-Voedingmaanden hebben gegeven. Ik ben altijd al vrij veel bezig geweest met sport en voeding, maar ondanks dat heb ik toch nog heel veel van jullie bijgeleerd. Via instagram was ik Fannetiek tegengekomen, Anne, een dame die – zoals ik uit haar posts kon afleiden – heel wat gemeenschappelijk had met mijzelf. Toen ik later ook haar blog ontdekte en daaruit te weten kwam dat zij onder jullie begeleiding was, kwam de gedachte in mij op om jullie ook te contacteren. Ik vroeg Anne wat meer over haar persoonlijke ervaringen met jullie begeleiding, en nadat ze me erg enthousiast en positief geantwoord had, wist ik het zeker. Dit zou ik ook proberen!

Zo gezegd, zo gedaan!

En dat deed ik. Ik nam contact op met jullie via de TLV website, vuurde meteen al enkele vragen op jullie af, en enkele dagen later ging mijn begeleiding van start. Wat vond ik dat spannend ! Zodra ik toegang kreeg tot mijn persoonlijke account, probeerde ik al onmiddellijk uit te zoeken wat de mogelijkheden waren, hoe alles werkte, wat ik allemaal ging bijhouden, … In het begin was het even wennen, maar al gauw was ik het gewoon om mijn sport en voeding dagelijks bij te houden. Het werd zelfs een klein beetje een verslaving, ik vond het fijn om alles te kunnen ingeven en om daarbij regelmatig beloond te worden met punten en medailles. Dit lijken misschien details, maar voor mij werkte dit echt als een extra motivatie !

Toen begon het

Op de dag waarop ik mijn begeleiding bij jullie startte, ontving ik van jullie naast de algemene informatie over hoe we te werk zouden gaan, ook mijn eerste bundeltje met tips. Dit vond ik zeer leuk en spannend ! Ik was erg nieuwsgierig. Elke week opnieuw zou ik van jullie – gedurende drie maanden – een nieuw bundeltje ontvangen, mijn zogenaamde “stappenplan”. Ik zou telkens kleine aanpassingen gaan doorvoeren in mijn voedingspatroon, week na week, stap per stap. Niet alleen werkte dit heel motiverend, ik vond het ook enorm leerrijk !

Leerrijk… veel nieuwe informatie ontvangen… veel nieuwe gewoontes aanleren… Voor mij persoonlijk is de belangrijkste bijdrage hiertoe eigenlijk geleverd door jullie zelf, door jullie wekelijkse berichtjes om mij te vragen hoe het ging, hoe ik me voelde, of ik tevreden was, … Jullie vroegen me naar mijn mening en gaven me ook steeds spontaan jullie feedback gebaseerd op wat jullie zagen in mijn account. Dit betekende erg veel voor mij. Ook al ontmoetten we elkaar nooit persoonlijk, toch had ik steeds het gevoel dat jullie er voor mij waren en mij in de gaten hielden. Ik vond het zelfs zo leuk dat ik dinsdagochtend altijd uitkeek naar jullie wekelijkse berichtje !

Antwoord binnen 24 uur

Bovendien vind ik het super hoe jullie erin slaagden om me bijna steeds binnen de 24 uur te antwoorden wanneer ik jullie vragen stelde. Ik denk dat ik geen eenvoudige klant was voor jullie. Ik had veel vragen, wilde altijd alles goed begrijpen, had vaak twijfels, had het soms psychologisch moeilijk, maar wat ik jullie ook vroeg, jullie deden altijd jullie best om me zo goed mogelijk te antwoorden en om me nieuwe moed te geven wanneer het wat minder ging. Daar ben ik jullie enorm dankbaar voor !

De afgelopen zes maanden heb ik veel doorgemaakt, er waren rustige periodes maar ook veel ups en downs, maar ik heb nooit opgegeven, en dat heb ik deels te danken aan jullie ! Ik heb door jullie begeleiding heel veel bijgeleerd en ben erg tevreden dat ik nu met al deze informatie verder kan gaan. Ik weet nu zo veel meer dan voorheen en kan daardoor veel beter werken naar mijn doelen toe. Ik ben nu enorm gemotiveerd en voel dat ik progressie maak. En progressie zorgt voor extra motivatie. Dus zo is de vicieuze cirkel rond… Ik weet zeker dat ik zal bereiken wat ik wil bereiken, en jullie mogen ervan overtuigd zijn dat jullie hiertoe een mooi steentje hebben bijgedragen. Bedankt !

Veel succes verder gewenst met TLV ! Uiteraard blijf ik jullie volgen, want ik ben benieuwd wat er nog allemaal zal komen en wat zowel jullie als ik nog gaan bereiken…

Groetjes !

Online begeleiding

Wil jij net als Lies ook zo’n mooi resultaat behalen? Neem dan hier contact met ons op.

Number of posts: 
572
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram