Recept van repen van dadels

Repen van dadels en kokos

Recept repen van dadels en kokos

Deze repen van dadels en kokos moet je een keer geprobeerd hebben! Ze zijn erg smaakvol en gemakkelijk klaar te maken. De repen kan je gebruiken als tussendoortje of als pre-workout meal. Door het geheel in een aantal gelijke stukken te snijden, kan je gemakkelijk het aantal calorieën per reep berekenen.

Let op: deze repen kan je niet de hele dag meenemen, want dan worden ze te zacht.

Ingrediënten

 • 100 gram medjoul dadels
 • 2 eetlepels kokosrasp
 • 25 gram kokosvet
 • 25 gram pindakaas
 • 40 gram havermout

Bereiding

 1. Doe alle ingrediënten in een kom en mix met een staafmixer tot een mooi dik beslag. Het beslag moet nog wel door te roeren zijn, maar het moet niet vloeibaar zijn.
 2. Leg bakpapier in een vorm en verdeel het beslag erover.
 3. Leg een tweede vel bakpoeder op het beslag en druk aan met een voorwerp. Druk plat tot de gewenste dikte is bereikt.
 4. Laat 60 minuten of langer in de koelkast staan.
 5. Haal het beslag uit de koelkast en snijd uit het beslag de repen naar de gewenste grootte.
 6. Bewaar de repen vervolgens in de koelkast.

Voedingswaarden

 • 769 kcal
 • 58 gram koolhydraten
 • 14 gram eiwitten
 • 55 gram vetten

Tip: Probeer ook eens onze vanille-eiwit koolhydraat repen. Klik hier voor het recept!

Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram