Repen van dadels en kokos

Recept repen van dadels en kokos 

Deze repen van dadels en kokos moet je een keer geprobeerd hebben! Ze zijn erg smaakvol en gemakkelijk klaar te maken. De repen kan je gebruiken als tussendoortje of als pre-workout meal. Door het geheel in een aantal gelijke stukken te snijden, kan je gemakkelijk het aantal calorieën per reep berekenen.

Let op: deze repen kan je niet de hele dag meenemen, want dan worden ze te zacht.

Ingrediënten

  • 100 gram medjoul dadels
  • 2 eetlepels kokosrasp
  • 25 gram kokosvet
  • 25 gram pindakaas
  • 40 gram havermout

Bereiding

  1. Doe alle ingrediënten in een kom en mix met een staafmixer tot een mooi dik beslag. Het beslag moet nog wel door te roeren zijn, maar het moet niet vloeibaar zijn.
  2. Leg bakpapier in een vorm en verdeel het beslag erover.
  3. Leg een tweede vel bakpoeder op het beslag en druk aan met een voorwerp. Druk plat tot de gewenste dikte is bereikt.
  4. Laat 60 minuten of langer in de koelkast staan.
  5. Haal het beslag uit de koelkast en snijd uit het beslag de repen naar de gewenste grootte.
  6. Bewaar de repen vervolgens in de koelkast.

Voedingswaarden

  • 769 kcal
  • 58 gram koolhydraten
  • 14 gram eiwitten
  • 55 gram vetten

Tip: Probeer ook eens onze vanille-eiwit koolhydraat repen. Klik hier voor het recept!

Over de schrijver
Reactie plaatsen