Recept met zalm en groenten

Zalm met groenten

Recept zalm groenten

Ingrediënten:

 • 150 gram zalm
 • 10 gram roomboter
 • 50 gram avocado
 • 80 gram zoete punt paprika
 • 100 gram courgette
 • 70 gram champignons
 • 3 gram kokosolie
 • Zeezout en peper

Bereiding:

 1. Snijd de avocado in stukjes en leg het op het bord.
 2. Snijd de groenten in stukjes en wok deze in de wok pan.
 3. Bestrooi de zalm met wat zeezout en peper en bak deze in een pan met roomboter. 
 4. Eet smakelijk!

Deze maaltijd bestaat voornamelijk uit vetten en eiwitten. 

Voedingstip:

Bak de zalm met de huid! Waarom de huid erop laten? Het onverzadigd vet tussen de huid en de zalm gaat smelten bij het bakken en dat loopt door de vis heen. Dat geeft een heerlijke smaak!

Voedingswaarden:

Aantal personen: 1
Calorieën 562 kcal
Koolhydraten 11 gram
Eiwitten 36 gram
Vetten 41 gram

Number of posts: 
568
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram