Zalm met groenten
Zalm met groenten

Recept zalm groenten

Ingrediënten:

  • 150 gram zalm
  • 10 gram roomboter
  • 50 gram avocado
  • 80 gram zoete punt paprika
  • 100 gram courgette
  • 70 gram champignons
  • 3 gram kokosolie
  • Zeezout en peper

Bereiding:

  1. Snijd de avocado in stukjes en leg het op het bord.
  2. Snijd de groenten in stukjes en wok deze in de wok pan.
  3. Bestrooi de zalm met wat zeezout en peper en bak deze in een pan met roomboter.
  4. Eet smakelijk!

Deze maaltijd bestaat voornamelijk uit vetten en eiwitten. 

Voedingstip:

Bak de zalm met de huid! Waarom de huid erop laten? Het onverzadigd vet tussen de huid en de zalm gaat smelten bij het bakken en dat loopt door de vis heen. Dat geeft een heerlijke smaak!

Voedingswaarden:

Aantal personen: 1
Calorieën 562 kcal
Koolhydraten 11 gram
Eiwitten 36 gram
Vetten 41 gram

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training.Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen