Rosbief salade
Rosbief salade

Recept rosbief salade

Ingrediënten:

 • 100 gram runderrosbief bereid (mag uiteraard ook meer zijn)
 • 50 gram gemengde sla
 • 15 gram bosui
 • 50 gram tomaten
 • 25 gram rauwe cashewnoten
 • 60 gram avocado
 • 100 ml tomatensap
 • 20 gram frietsaus
 • 15 gram ketjap
 • Citroensap naar smaak

Bereiding:

 1. Was de sla in een sla centrifuge en doe het op een bord
 2. Rol de stukjes rosbief op en verdeel het over de sla
 3. Snijd de bosui, tomaten en avocado in stukjes
 4. Crunch de cashewnoten in kleine stukjes
 5. Verdeel alle ingrediënten over de sla
 6. Maak tot slot de dressing van tomatensap, frietsaus, citroensap en ketjap en schenk dit over de salade.

Voedingstip

Doe er wat zoete aardappels bij als side dish en je hebt een top avondmaal. Heerlijk voor op de zondag avond.

Voedingswaarden:

Aantal personen: 1
Calorieën 567 kcal
Koolhydraten 23 gram
Eiwitten 38 gram
Vetten 35 gram

“Wil je meer van dit soort recepten? Klik dan hier!”

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios.Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen.Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO.Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.
Reactie plaatsen