Paarse protein smoothie

Paarse Proteïne Smoothie, heerlijk en fris van smaak

De Paarse Proteïne Smoothie voor een snel ontbijt

De paarse proteïne smoothie, is een lust voor het oog. Als je de smoothie eenmaal hebt geproefd, wil je niks anders meer dan nog een gekleurde proteïne smoothie maken. Je zou het niet zeggen vanwege de naam, maar van blauwe bessen word je smoothie paars. Tenminste, als je het combineert met yoghurt, kwark of melk.

Als je het met water mengt en extra veel blauwe bessen gebruikt zal je smoothie niet paars maar blauwe gekleurd worden. Zo’n frisse lente kleur is wel toepasselijk bij het seizoen en door de toevoeging van een beetje eiwit vanille krijg je voldoende eiwitten binnen. Zonder dat je de smaak verpest of de smoothie te dik maakt.

Ingrediënten

 • 60 gram zwarte bessen
 • 120 gram ijs
 • 180 gram amandelmelk
 • 150 gram aardbeien
 • 2 eetlepels limoen sap
 • 35 gramwhey eiwit vanille

Bereiding

 1. Was de bessen onder de kraan.
 2. Mix alle ingrediënten samen in een blender of met een staafmixer tot de gewenste consistentie is bereikt.

Calorie en nutriënten inname

 • Calorieën 265 kcal
 • Koolhydraten 21 gram
 • Eiwitten 31 gram
 • Vetten 6 gram
Number of posts: 
572
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram