Ondanks een scheen breuk, toch een mooi resultaat!
02 augustus 2016 

Ondanks een scheen breuk, toch een mooi resultaat!

Hoi Bram en Melvin,

Helaas brak ik na 3 maanden TLV avontuur mijn scheen- en kuitbeen. Tot die tijd was ik goed bezig vond ik zelf. In de eerste weken was het een beetje zoeken naar het juiste ritme qua sporten en eten i.v.m. met mijn drukke weekprogramma. Daarom heb ik er niet 100% uitgehaald op trainingsarbeid maar wel heel veel geleerd over voeding!

Mijn levensstijl is daarin wel veranderd. Ik denk na bij alles wat ik eet en ben bewust geworden van wat voeding met je doet. (het is heel belangrijk)

Ik heb er met plezier aan gewerkt en ben blij dat ik deze stap toch heb gezet. Mijn uiteindelijke doel is fysiek niet helemaal bereikt. Maar ondanks mijn breuk weet ik wel dat ik met verschillende trainingsarbeid weer sneller kan herstellen en door jullie voedingsadvies weet ik dat ik niet kilo’s aan hoef te komen als je 3 maanden niks doe.

Mvg,

Kees Kool

Over de schrijver
Reactie plaatsen