Ondanks een scheen breuk, toch een mooi resultaat!

Helaas brak ik na 3 maanden ZERO23 avontuur mijn scheen- en kuitbeen. Tot die tijd was ik goed bezig vond ik zelf. In de eerste weken was het een beetje zoeken naar het juiste ritme qua sporten en eten i.v.m. met mijn drukke weekprogramma. Daarom heb ik er niet 100% uitgehaald op trainingsarbeid maar wel heel veel geleerd over voeding!

Mijn levensstijl is daarin wel veranderd. Ik denk na bij alles wat ik eet en ben bewust geworden van wat voeding met je doet. (het is heel belangrijk)

Ik heb er met plezier aan gewerkt en ben blij dat ik deze stap toch heb gezet. Mijn uiteindelijke doel is fysiek niet helemaal bereikt. Maar ondanks mijn breuk weet ik wel dat ik met verschillende trainingsarbeid weer sneller kan herstellen en door jullie voedingsadvies weet ik dat ik niet kilo’s aan hoef te komen als je 3 maanden niks doe. Nu ga lekker door met personal training. 

Mvg,

Kees Kool

Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram