Ondanks een scheen breuk, toch een mooi resultaat
Ondanks een scheen breuk, toch een mooi resultaat!
02 augustus 2016 

Ondanks een scheen breuk, toch een mooi resultaat!

Helaas brak ik na 3 maanden ZERO23 avontuur mijn scheen- en kuitbeen. Tot die tijd was ik goed bezig vond ik zelf. In de eerste weken was het een beetje zoeken naar het juiste ritme qua sporten en eten i.v.m. met mijn drukke weekprogramma. Daarom heb ik er niet 100% uitgehaald op trainingsarbeid maar wel heel veel geleerd over voeding!

Mijn levensstijl is daarin wel veranderd. Ik denk na bij alles wat ik eet en ben bewust geworden van wat voeding met je doet. (het is heel belangrijk)

Ik heb er met plezier aan gewerkt en ben blij dat ik deze stap toch heb gezet. Mijn uiteindelijke doel is fysiek niet helemaal bereikt. Maar ondanks mijn breuk weet ik wel dat ik met verschillende trainingsarbeid weer sneller kan herstellen en door jullie voedingsadvies weet ik dat ik niet kilo’s aan hoef te komen als je 3 maanden niks doe. Nu ga lekker door met personal training. 

Mvg,

Kees Kool

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training. Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen