Ik had mij geen betere coach kunnen wensen

Bedankt voor de fijne begeleiding tijdens de afgelopen maanden. Jullie rustige maar doortastende manier van coachen heeft mij geïnspireerd. Humor op z’n tijd, streng als het nodig bleek, maar altijd met volledig begrip van mogelijkheden en eventuele onmogelijkheden. Jullie gaan zorgzaam om met ons en dat waardeer ik zeer.

Ook jullie kennis van voeding, de zin en onzin rond voedingshypes en de in en outs van wanneer je wat kunt eten om optimaal te presteren, heeft mij vooruit geholpen. Ik had mij geen betere coaches kunnen wensen.

Lieve groet,

Elise

Number of posts: 
568
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram