Ik had mij geen betere coach kunnen wensen
Ik had mij geen betere coach kunnen wensen
01 augustus 2016 

Ik had mij geen betere coach kunnen wensen

Bedankt voor de fijne begeleiding tijdens de afgelopen maanden. Jullie rustige maar doortastende manier van coachen heeft mij geïnspireerd. Humor op z’n tijd, streng als het nodig bleek, maar altijd met volledig begrip van mogelijkheden en eventuele onmogelijkheden. Jullie gaan zorgzaam om met ons en dat waardeer ik zeer.

Ook jullie kennis van voeding, de zin en onzin rond voedingshypes en de in en outs van wanneer je wat kunt eten om optimaal te presteren, heeft mij vooruit geholpen. Ik had mij geen betere coaches kunnen wensen.

Lieve groet,

Elise

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training. Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen