Melvin Schol en Bram Crans leveren een unieke prestatie
23 december 2013 

Melvin Schol en Bram Crans leveren een unieke prestatie

Melvin en Bram beiden judoka’s van Ben Rietdijk Sport, zijn zaterdag 7 december in Almelo voor de 3e achtereenvolgende keer Nederlands kampioen mixteams geworden. Een mixteam bestaat uit twee dames en vijf heren, deze zijn individueel ingedeeld in gewichtsklassen.

Na twee voorrondes stond het team van Ben Rietdijk bovenaan. Ook in de finale van de hoofdklasse lieten de judoka’s van Ben Rietdijk Sport niets aan het toeval over. Met 7-0 werd de tegenstander aan de kant gezet en walsten de formatie volledig over het team van Budokan Rotterdam heen.

‘Om een unieke prestatie te leveren is het belangrijk om een gezonde levensstijl voor jezelf te creëren. Dit doen wij door het goed inplannen van onze trainingen en de juiste voeding op het juiste moment in te nemen’. Aldus Melvin Schol en Bram Crans van TLV.

Teamopstelling:

  • Iris Lemmen (+63 )
  • Maarten Visker (-73)
  • Vince Raijmakers(-66)
  • Timo Lesterhuis (+90)
  • Bram Crans (-81)
  • Melvin Schol (-90)
  • Marit de Gier (-63)

Uitslag in de Hoofdklasse:

  1. Ben Rietdijk Sport
  2. Budokan Rotterdam
  3. Kenamju

Een gezonde levensstijl is niet alleen belangrijk voor topsporters. Het is voor iedereen belangrijk om goed in je vel te zitten en om je fit te voelen. Alleen dan kan je optimaal presteren in alles wat je doet. Melvin en Bram van Training, Lifestyle en Voeding (TLV) houden zich naast hun topsport bezig met het online begeleiden op gebied van Training, Lifestyle en Voeding. Daarnaast geven zij ook zelf Personal training. Lijkt het u wat om begeleid te worden door TLV, neem dan snel contact op.

Over de schrijver
Reactie plaatsen