Kampioen Nederland Judo

Melvin Schol en Bram Crans leveren een unieke prestatie

Melvin en Bram beiden judoka’s van Ben Rietdijk Sport, zijn zaterdag 7 december in Almelo voor de 3e achtereenvolgende keer Nederlands kampioen mixteams geworden. Een mixteam bestaat uit twee dames en vijf heren, deze zijn individueel ingedeeld in gewichtsklassen.

Kampioen van Nederland

Na twee voorrondes stond het team van Ben Rietdijk bovenaan. Ook in de finale van de hoofdklasse lieten de judoka’s van Ben Rietdijk Sport niets aan het toeval over. Met 7-0 werd de tegenstander aan de kant gezet en walsten de formatie volledig over het team van Budokan Rotterdam heen.

‘Om een unieke prestatie te leveren is het belangrijk om een gezonde levensstijl voor jezelf te creëren. Dit doen wij door het goed inplannen van onze trainingen en de juiste voeding op het juiste moment in te nemen’. Aldus Melvin Schol en Bram Crans van TLV.

Teamopstelling:

  •  Iris Lemmen (+63 )
  • Maarten Visker (-73)
  • Vince Raijmakers(-66)
  • Timo Lesterhuis (+90)
  • Bram Crans (-81)
  • Melvin Schol (-90)
  • Marit de Gier (-63)

Uitslag in de Hoofdklasse:

  1. Ben Rietdijk Sport
  2. Budokan Rotterdam
  3. Kenamju

Een gezonde levensstijl is niet alleen belangrijk voor topsporters. Het is voor iedereen belangrijk om goed in je vel te zitten en om je fit te voelen. Alleen dan kan je optimaal presteren in alles wat je doet. Melvin en Bram van ZERO23 houden zich naast hun topsport bezig met het online begeleiden op gebied van Training, Lifestyle en Voeding. Daarnaast geven zij ook zelf Personal training. Lijkt het u wat om begeleid te worden door ZERO23, neem dan hier snel contact op.

Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram