Meergranen wrap met kipsalade
18 september 2017 

Meergranen wrap met kipsalade

Een wrap is makkelijk en lekker gerecht die je snel kan maken. Je kunt bovendien zelf bepalen met welke ingrediënten je erin wilt hebben. In deze versie hebben gebruiken wij de kipsalade.

Ingrediënten

  • 2 meergranen tortilla wraps
  • 40 gram bleekselderij
  • ½ ui(klein)
  • ¼ paprika rood
  • 1 theelepel kokosolie
  • 60 gram gerookte kipfilet
  • 50 gram ijsbergsla
  • 1 ½ eetlepel sladressing

Bereiding

  • Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Snijd de bleekselderij in stukjes.
  • Breng een laagje water aan de kook en kook de bleekselderij voor 3 minuten.
  • Spoel ze in een vergiet onder de kraan met koud water af.
  • Snijd de ui in partjes en snijd de paprika en gerookte kipfilet in reepjes.
  • Zet een pan op het vuur en verhit de kokosolie erin.
  • Bak de ui voor ongeveer 4 minuten.
  • Voeg de paprika toe en roerbak nog 3 minuten.
  • Laat een beetje afkoelen en meng samen met de bleekselderij en de gerookte kipfilet stukjes door de sla.
  • Schep vervolgens de dressing erdoor en vul de wraps met de salade.
  • Vouw of rol de wrap stevig op en serveer.

Voedingswaarde totaal

Calorieën 416 kcal
Koolhydraten 47 gram
Eiwitten 26 gram
Vetten 13 gram

Probeer ook eens onze Ontbijt Wrap. Het recept vind je hier.

Over de schrijver
Reactie plaatsen