Ik veranderde in een zelfverzekerde, bewuste, gezond etende en sportieve vrouw die goed i
03 mei 2018 

"Ik veranderde in een zelfverzekerde, bewuste, gezond etende en sportieve vrouw die goed in haar vel zit''

Loes-training-lifestyle-en-voeding

”Van een onzeker, tegen een burn-out aanlopend, slecht in het vel zittend propje veranderde ik in een zelfverzekerde, bewuste, gezond etende en sportieve vrouw die goed in haar vel zit.”

Hoi ik ben Loes en wil graag mijn TLV avontuur met jullie delen. Ik begin gewoon bij het begin hoe ik Bram en Melvin heb leren kennen en hoe ik in deze 16 maanden van een onzeker, tegen een burn-out aanlopend, slecht in het vel zittend propje veranderde in een zelfverzekerde, bewuste, gezond etende en sportieve vrouw die goed in haar vel zit.

Het begin van mijn avontuur

Zo’n 1,5 jaar geleden kreeg ik de kans via mijn werk deel te nemen aan Fit@NH, dat was een traject van 6 maanden waarin we wekelijks een sport moment van ongeveer 2 uur hadden en begeleiding zouden krijgen op het gebied van lifestyle en voeding. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen, omdat ik slecht in mijn vel zat, tegen een depressie aan zat, veel te zwaar was, mijn conditie ver beneden pijl was en zoals gezegd tegen een burn out aan zat. De coaches bleken Bram en Melvin te zijn.

Training, Lifestyle en Voeding

De eerste testen bewezen inderdaad dat mijn BMI veeeeel te hoog was en dat ik af moest vallen d.m.v lijnen en sporten! Die 2 uurtjes sporten met Melvin hebben mijn oogjes flink geopend en werd ik geprikkeld om weer op zoek te gaan naar een leuke sportschool. De keuze was snel gemaakt en ging sporten waar de coaches ook sportte. Ondertussen begon ik kilo’s te verliezen en weer aardig in “shape” te raken. Na die 6 maanden en wat maanden aanmodderen heb ik mij alsnog aangesloten bij TLV, omdat ik nog wat kilo’s kwijt wilde raken (ook omdat ik ze natuurlijk heel stiekem een beetje miste… ;-)).

Nu weer 6 maanden later ben ik ruim 15 kilo afgevallen, sport minstens 4 uur in de week en voel mij fit, sterk en gezond. Dankzij Bram en Melvin heb ik dit kunnen bereiken. Hun professionaliteit, hun gedrevenheid, hun enthousiasme en motivatie werkte voor mij heel aanstekelijk…en dan wil ik natuurlijk ook gewoon niet opgeven. Dankzij hun voel ik mij zeker genoeg om weer te daten en te genieten van het leven, iets wat ik dik 1,5 jaar geleden echt niet kon bedenken.

Mijn ervaring met TLV

Hun manier van werken heb ik als zeer prettig ervaren. Elke week een mailtje met interessante onderwerpen welke extra aangetipt waren, lekkere recepten en altijd een persoonlijke noot. Er werd goed in de gaten gehouden of ik wel goed lette op mijn voeding en zij gaven mij handvatten waar ik echt wat mee kon. Ja…ik kan volmondig zeggen dat ik trots ben op het behaalde resultaat en ook trots ben op Bram en Melvin…2 toppers van coaches die mij uit een diep dalletje hebben weten te halen. Thanks jongens, ik blijf jullie eeuwig dankbaar!

Loes

Over de schrijver
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23. Daarnaast ben ik Nederlands Kampioen Judo geworden onder de 15 jaar en heb ik daarna nog op verschillende judotoernooien gestaan – waaronder het EK. Ook stond ik bij de senioren enkele keren op het podium. Doordat ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de topsport ontstond er bij mij al vroeg interesse in het optimaliseren van voeding en training.Ik heb verschillende certificaten en diploma’s gehaald en ben jarenlang begeleid door Paul Lammers, een van de beste krachttrainers van Nederland. Ik blijf mijn kennis tot op de dag van vandaag bijspijkeren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Reactie plaatsen