''Ik heb al heel wat bereikt''
25 februari 2016 

''Ik heb al heel wat bereikt''

Het resultaat van Rick! Een tijd geleden, in 2013, ging de knop om, tijden zat ik slecht in mijn vel, at slecht en had niet het juiste voedingspatroon. Dit had ik al een tijdje door alleen ik zocht goede begeleiding in het proces om uiteindelijk mijn doelen te behalen. In mijn geval was dat droger worden op een juiste en gezonde manier zonder dat je het genieten in het leven verliest. Met een beetje research kwam ik uit bij Training, Lifestyle en Voeding.

Na een afspraak gemaakt te hebben, hadden wij een leuke introductie op het kantoor van TLV. De jongens gaan vol met passie en gezonde energie met je aan het werk en luisteren goed naar wat je wilt bereiken. Eenmaal alles op papier (doelen, wensen en metingen) wordt daar je voedingsplan op afgestemd.

Communicatie en interesse staat hoog in het vaandel bij de jongens en de laagdrempeligheid om contact te zoeken is heel fijn. Uiteindelijk door die communicatie heb ik al heel wat kunnen bereiken en ook door alle voedingsartikelen en informatie heb ik veel kennis kunnen bijschrijven. Dit pas ik met passie toe en kan ik blijven gebruiken.

Jongens bedankt voor zover, ben blij met de begeleiding en mogen wij samen nog velen doelen behalen.

Groetjes,
Rick

Over de schrijver
Reactie plaatsen