''Ik heb al heel wat bereikt''

Het resultaat van Rick! Een tijd geleden, in 2013, ging de knop om, tijden zat ik slecht in mijn vel, at slecht en had niet het juiste voedingspatroon. Dit had ik al een tijdje door alleen ik zocht goede begeleiding in het proces om uiteindelijk mijn doelen te behalen. In mijn geval was dat droger worden op een juiste en gezonde manier zonder dat je het genieten in het leven verliest. Met een beetje research kwam ik uit bij Training, Lifestyle en Voeding.

Na een afspraak gemaakt te hebben, hadden wij een leuke introductie op het kantoor van TLV. De jongens gaan vol met passie en gezonde energie met je aan het werk en luisteren goed naar wat je wilt bereiken. Eenmaal alles op papier (doelen, wensen en metingen) wordt daar je voedingsplan op afgestemd.

Communicatie en interesse staat hoog in het vaandel bij de jongens en de laagdrempeligheid om contact te zoeken is heel fijn. Uiteindelijk door die communicatie heb ik al heel wat kunnen bereiken en ook door alle voedingsartikelen en informatie heb ik veel kennis kunnen bijschrijven. Dit pas ik met passie toe en kan ik blijven gebruiken.

Jongens bedankt voor zover, ben blij met de begeleiding en mogen wij samen nog velen doelen behalen.

Groetjes,
Rick

Number of posts: 
568
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram