Recept wrap met huttenkase

Humus en hüttenkäse wrap

Wat kan je jezelf toch verwennen met gezonde voeding. Wij delen dan ook graag het recept met jullie!

Recept wrap met humus en Hüttenkäse

Ingrediënten:

 • 65 gram wrap
 • 35 gram humus
 • 50 gram Hüttenkäse
 • 25 gram rauwe spinazie
 • 90 gram mango
 • 50 gram linzen (gekookt)
 • 50 gram avocado
 • 50 gram kipfilet
 • 5 gram kokosolie

Bereiding:

 1. Kook de linzen 45-60 minuten
 2. Was de spinazie in een sla centrifuge
 3. Snijd de kipfilet in stukjes en bak de kip totdat het een mooie goudbruine kleur heeft
 4. Snijd de mango en avocado in stukjes
 5. Besmeer de wrap met humus en Hüttenkäse, verdeel de spinazie over de wrap en voeg vervolgens alle andere ingrediënten toe.

Voedingswaarden:

Aantal personen: 1
Calorieën 600 kcal
Koolhydraten 42 gram
Eiwitten 32 gram
Vetten 32 gram

Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram