Hoe word je een winnaar?

Hoe word je een winnaar?

We willen allemaal winnaars zijn. We willen allemaal slagen. Een belangrijke factor is de mindset. Mindset is ‘een verzameling overtuigingen of een manier van denken die het gedrag, visie en mentale houding bepaalt’.

De verschillen tussen winnaars en verliezers

De WINNAAR is onderdeel van een idee.
De VERLIEZER is onderdeel van een probleem.

De WINNAAR heeft altijd een voorstel.
De VERLIEZER heeft altijd een smoesje.

De WINNAAR zegt: ‘Ik heb een fout gemaakt’.
De VERLIEZER zegt: ‘Dat was niet mijn schuld’.

De WINNAAR heeft altijd een oplossing voor een probleem.
De VERLIEZER heeft altijd een probleem voor iedere oplossing.

De WINNAAR zegt: ‘Het kan moeilijk worden, maar het is mogelijk’.
De VERLIEZER zegt: ‘Het is mogelijk, maar het wordt moeilijk’.

Number of posts
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

One comment on “Hoe word je een winnaar?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram