''Een goed begin is het halve werk''

Een-Goed-Begin-Is-Het-Halve-WerkEen goed begin is het halve werk, na jaren sportschool en vele diëten geprobeerd te hebben en niet het gewenste resultaat te behalen, deels door onkunde en deels te lastig om vol te houden, kwam ik in december 2015 via Facebook in contact met TLV. Dit wekte direct mijn interesse en ik heb mezelf aangemeld bij Melvin Schol en Bram Crans.

Vanaf het begin was het contact al fijn, direct en duidelijk. We zijn gestart en ik kreeg meteen heel veel goede adviezen en begeleiding. Dit gaat week in, week uit zo door en zo leer ik veel over mijn voeding en lifestyle.

Dit programma is zo fantastisch goed vol te houden doordat je binnen een bepaald kader vanzelfsprekend, gewoon lekker je eigen maaltijden kunt samenstellen en kan experimenteren met smaken, hoeveelheden en soorten.

Het resultaat van de eerst 3,5 maand TLV is hier te zien, dit heeft denk ik geen nadere toelichting nodig 😉

Dankjewel Melvin en Bram! Wij gaan nog even door! Over 2,5 maand het resultaat van een halfjaar knallen bij TLV.

Groetjes,

Elbert

“Meer van dit soort verhalen lezen? Klik dan hier: Testimonials

Number of posts: 
568
Personal trainer en mede-eigenaar van ZERO23 Health Studios. Daarnaast ben ik judoka en heb ik een topsportcarrière achter de rug, waarmee ik in totaal 14 individuele medailles (waarvan drie gouden) binnensleepte op het Nederlands Kampioenschap. Ook deed ik mee aan het Europees Kampioenschap, World Cups en een Grand Prix. Na mijn judocarrière stapte ik over op Jiu-jitsu, waarbij ik 3x Nederlands kampioen werd en een keer Wereldkampioen. Mijn interesse in sport en voeding ontstond al op jonge leeftijd. De keuze om de opleiding Sport, Management & Ondernemen te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ondanks het behalen van dit diploma, blijf ik mijn kennis bijspijkeren. Zo haalde ik recentelijk (januari 2022) mijn Vitaliteitscoach opleiding bij CHIVO. Ik deel mijn opgedane kennis in de topsportwereld en tijdens opleidingen graag met mijn cliënten. Het motiveert me enorm om te zien hoe mijn klanten progressie boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram