Een goed begin is het halve werk
Recepten
Bram Crans
Recepten
0 min
0

''Een goed begin is het halve werk''

0 min
0

Een-goed-begin-is-het-halve-werkEen goed begin is het halve werk, na jaren sportschool en vele diëten geprobeerd te hebben en niet het gewenste resultaat te behalen, deels door onkunde en deels te lastig om vol te houden, kwam ik in december 2015 via Facebook in contact met TLV. Dit wekte direct mijn interesse en ik heb mezelf aangemeld bij Melvin Schol en Bram Crans.

Vanaf het begin was het contact al fijn, direct en duidelijk. We zijn gestart en ik kreeg meteen heel veel goede adviezen en begeleiding. Dit gaat week in, week uit zo door en zo leer ik veel over mijn voeding en lifestyle.

Dit programma is zo fantastisch goed vol te houden doordat je binnen een bepaald kader vanzelfsprekend, gewoon lekker je eigen maaltijden kunt samenstellen en kan experimenteren met smaken, hoeveelheden en soorten.

Het resultaat van de eerst 3,5 maand TLV is hier te zien, dit heeft denk ik geen nadere toelichting nodig 😉

Dankjewel Melvin en Bram! Wij gaan nog even door! Over 2,5 maand het resultaat van een halfjaar knallen bij TLV.

Groetjes,

Elbert

“Meer van dit soort verhalen lezen? Klik dan hier: Testimonials

Reacties
Categorieën